En mors kärlek (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Harlequin Extra
Utgivningsdatum
2022-12-12
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150799033

En mors kärlek E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-12-12

Styckköp

29
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Italiensk frestelse

Hela Ricardo Fabrinis värld vänds upp och ner när Julia Nash avslöjar att han är pappa till en femårig flicka. Nu vill hon att han tar hand om sin moderlösa dotter. Ricardo blir berörd på ett sätt han aldrig tidigare upplevt – och inte bara av dottern för även Julia har nästlat sig in i hans ensamma hjärta.

Soluppgång i Toscana

Mannen som Becky var nära att gifta sig med är tillbaka. Trots att det gått lång tid väcker Luca hennes längtan efter kärlek, och så fort de möts tar passionen vid där den slutade förra gången. Och nu finns det inga tvivel mellan dem. Lyckan är fullständig … tills Becky börjar misstänka att Luca bara är ute efter en arvinge!

Fängslande främling

Terri får plötsligt ett meddelande om att hennes exmake är skadad. Hon blir både förskräckt och förvånad att han uppgett henne som sin hustru eftersom de är skilda. Och när Terri anländer till sjukhuset i Ecuador upptäcker hon att hennes så kallade make är en fullkomlig främling. Vem är han? Och varför påstår han att hon är hans fru?

Lyckan runt hörnet

Leah måste bestämma sig. Hon kan antingen leva ett liv utan kärlek eller leva med en lögn. Lögnen skulle innebära allt hon drömt om – en egen familj, sin lille son sovande i rummet intill och mannen hon velat ha sedan tonåren i sin säng. Men Leah bestämmer sig slutligen för att sanningen måste fram. Hennes drömmars man tänker däremot inte ge upp så lätt …
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna