Skenande hjärtan ; Ett chockerande pris (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2016-03-01
Förlag
Förlaget Harlequin
Översättare
Maja Willander, Linn Derrick
Dimensioner
178 x 110 x 19 mm
Vikt
173 g
ISBN
9789150916010
Skenande hjärtan ; Ett chockerande pris (häftad)

Skenande hjärtan ; Ett chockerande pris

Häftad Svenska, 2016-03-01
69
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Skenande hjärtan

Så fort Hollywoodproducenten Grant Carter kliver in i stallet inser han att han är i knipa. Grant är där för att producera en film och så möts han av stjärnjockeyn Tessa Barrington en rödhårig skönhet som får honom att tappa all sans! Men kanske kan Tessa vara en härlig distraktion så att han slipper tänka på den hemska olyckan, den som fått honom att undvika hästvärlden fram till nu. Frågan är bara hur han ska kunna motstå henne under inspelningen och samtidigt slåss mot sina inre demoner?

Ett chockerande pris

Prinsessan Jenan har kämpat hårt för att som kvinna skaffa sig en utbildning och ett eget liv. Men nu tvingas hon offra sig för sin familj och gifta sig med Hassan, en man som är mer än dubbelt så gammal. Tillvaron underlättas inte direkt av att hon blir som förtrollad av Numair Al Aswad en rik, sexig shejk som återvänt till sin barndoms land.

För att rädda Jenan från hennes arrangerade äktenskap kräver Numair ett chockerande pris. En arvinge! Numair har smitt sina hatiska planer länge, och en viktig del är att få ett barn med dottern till kungen av Zafrana. Men när han möter Jenan drabbas han genast av en våldsam passion. Snart tvingas han välja mellan sin kallblodiga hämnd och kvinnan som bär hans ofödda barn.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skenande hjärtan ; Ett chockerande pris
  2. +
  3. På behörigt avstånd ; Ett chockerande pris

De som köpt den här boken har ofta också köpt På behörigt avstånd ; Ett chockerande pris av Katy Evans, Olivia Gates (häftad).

Köp båda 2 för 148 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Skenande hjärtan ; Ett chockerande pris