Good girl : ingenting är som du tror (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Harper Crime
Antal sidor
377
Utgivningsdatum
2016-01-04
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Susanne Andersson
Originaltitel
The good girl
Medarbetare
Krebs, Lisa (form)
Dimensioner
180 x 115 x 25 mm
Vikt
212 g
SAB
Hce
ISBN
9789150917659
Good girl : ingenting är som du tror (pocket)

Good girl : ingenting är som du tror

(5 röster)
Pocket Svenska, 2016-01-04

Slutsåld

Jag har förföljt henne de senaste dagarna. Jag vet var hon handlar sin mat, var hon lämnar in sin tvätt, var hon arbetar. Jag vet inte vad hon har för färg på ögonen eller hur de ser ut när hon blir rädd. Men det kommer jag göra.

Som dotter till en framstående domare i Chicago har Mia Dennett ignorerat sin pappas förväntningar och blivit bildlärare på en skola för problembarn. En kväll går Mia till en bar för att träffa sin tillfälliga pojkvän, men när han inte dyker upp gör hon valet att gå hem med en främling. Till en början verkar Colin Thatcher vara ett säkert one night stand med sitt inställsamma sätt och sin torra humor.

Colins jobb är att kidnappa Mia, som ett led i en invecklad utpressningshistoria, och att överlämna henne till sina uppdragsgivare. Men planen tar en oväntad vändning när Colin plötsligt bestämmer sig för att gömma Mia i en övergiven stuga mitt ute i ingenstans, på flykt från både polisen och de personer som anlitat honom. Mias mamma och kriminalkommissarie Gabe Hoffman gör allt de kan för att hitta dem. Men ingen hade kunnat förutspå den härva som slutligen får hela familjen Dennetts värld att rämna.

En beroendeframkallande, otroligt spännande och stramt skriven thriller, Good Girl är en medryckande debutbok som avslöjar hur även den mest perfekta familjen kan vara något helt annat än vad som syns på ytan ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mary Kubica