Familjerna på Cavendon Hall (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Cavendon Hall (del 1)
Antal sidor
445
Utgivningsdatum
2016-04-15
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Gunilla Mattsson
Originaltitel
Cavendon Hall
Dimensioner
178 x 110 x 27 mm
Vikt
241 g
SAB
Hce
ISBN
9789150917734
Familjerna på Cavendon Hall (pocket)

Familjerna på Cavendon Hall

(24 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket Svenska, 2016-04-15
55
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Kärlek, hemligheter och hämnd en storslagen berättelse om två familjers öden.

Cavendon Hall familjegodset i Yorkshire i England har varit släkten Inghams egendom i flera hundra år. Familjen Swann har varit tjänare på godset nästan lika länge. Sida vid sida har de delat glädje och sorg, hemligheter och skandaler.

Första världskriget är i annalkande och familjerna ställs inför utmaningar de aldrig kunnat föreställa sig. Relationerna sätts på prov, lojaliteter betvivlas och hemligheter kommer upp till ytan. När ovissheten om framtiden är som störst är en sak säker: familjerna kommer aldrig mer vara desamma.

---

Barbara Taylor Bradford föddes i England och arbetade som journalist innan hon slog igenom med Inte för vinnings skull. Romanen blev omedelbart en storsäljare. Hon räknas som en av de bäst säljande författarna någonsin med flera miljoner sålda exemplar. Hennes romaner har översatts till över 40 språk och sålts i mer än 90 länder. I dag bor Barbara i New York med sin man.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Familjerna på Cavendon Hall
 2. +
 3. Kvinnorna på Cavendon Hall

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kvinnorna på Cavendon Hall av Barbara Taylor Bradford (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Familjerna på Cavendon Hall. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Smaken ändrar sig med åldern
  Ewa Sundbäck, 4 maj 2019

  "Familjerna på Cavendon Hall" av Barbara Taylor Bradford liknas vid Downton Abbey. Det som lockade mig var att jag läste flera böcker av henne som ung och det borde faktiskt ha fungerat som en varning i stället... Downton Abbey förstås - världens bästa serie alla kategorier! Det är en släktsaga där man kan följa flera familjer i en serie böcker. Den där varningen borde jag har lyssnat på för jag kräver mycket mer som läsare idag än för 30 år sedan och den här var alltför lättviktig för mig. P... Läs hela recensionen

 2. Lättläst familjedrama
  Charlotte, 18 oktober 2018

  Mycket lättläst familjedrama som inte riktigt går på djupet. Känns som att jag saknar djupet i boken och personerna( gäller även de andra i serien). Dock är den trevlig att läsa och det är ok underhållning.

 3. Nej tack.

  Läste Barbara Bradford Taylor som ung och tyckte då om berättelserna om Emma Hart..
  Uppenbarligen har jag högre läskrav nu. Förväntade mig en trevlig lässtund med nåt lättsmält i hängmattan. Men tyvärr, det här är bara för dåligt. Illa och fruktansvärt platt skrivet. Läste halva boken, sen gav jag upp, den går rätt i soporna.

 4. Ålderdomlig
  ingad63, 30 maj 2016

  Boken jämför sig med Downton Abby. Det kan jag inte hålla med om. Visst det är en adelsfamilj, ett gods och syskonbråk. Men där slutar likheten. Boken är ganska högtravad. Framförallt när det handlar om romantiska möten mellan man och kvinna. Ganska löjeväckande beskrivningar, likaså när det gäller relationerna mellan män och kvinnor. Trots det är den underhållande och det är roligt att följa människorna.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Barbara Taylor Bradford