Drömstigen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Silk
Antal sidor
316
Utgivningsdatum
2016-05-02
Upplaga
1
Förlag
Förlaget Harlequin
Dimensioner
180 x 115 x 15 mm
Vikt
173 g
SAB
Hc
ISBN
9789150917840

Drömstigen

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2016-05-02

Slutsåld

Journalisten Rebecka har minst sagt många bollar i luften. Arbetet på tidningen tar all hennes tid och energi samtidigt som familjen pockar på uppmärksamhet. Sugen på karriär men samtidigt full av skuldkänslor känns det som att hon aldrig riktigt räcker till.

När en gammal ungdomskärlek plötsligt dyker upp på jobbet och hennes man tröttnar på hennes ständiga svek hotas allt det hon har kämpat för. Samtidigt visar sig ett anonymt tips till tidningen få större betydelse för karriären än vad hon någonsin kunnat drömma om.

Drömstigen är en romantisk, pirrig och spännande roman om att stå upp för sig själv, följa sitt hjärta och våga tro på kärleken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Drömstigen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättläst och trevlig bok!
    Jenny , 10 augusti 2016

    Mycket bra bok. Har inte läst en bok på 6 månader men sträckläste denna på två dagar! Lite oväntade vändningar och en skarp huvudperson som man trots hennes hårda yta kunde förstå. Kändes tråkigt när boken var slut!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jenny Fagerlund