Arvtagerskan (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Stockholm romance (del 1)
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2016-08-01
Upplaga
1
Förlag
Förlaget Harlequin
Medarbetare
Liljegren, Jenny (form)
Dimensioner
25 x 210 x 14 mm
Vikt
395 g
SAB
Hc
ISBN
9789150919318
Arvtagerskan (inbunden)

Arvtagerskan

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2016-08-01
169
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Firman är Sveriges sexigaste investmentbolag och Sofi Enhörning är den unga arvtagerskan som styr skeppet. Sofis värld skakas om när vd:n säger upp sig. Avhoppet gör att Sofi, mot sin vilja, tvingas plocka in en extern företagskonsult. Konsulten är ingen mindre än den snygge och skandalomsusade Peder Wikingsson, före detta elitryttare och professor på Handelshögskolan.

Sofi har svårt att våga lita på män, så hon nöjer sig med Otto, en ganska tråkig man som hon stannar hos av gammal vana. Otto vill gifta sig och ser helst att Sofi helt slutar jobba. Samtidigt spökar hennes pappa. Harry Enhörning, som dog när Sofi var 25, var en karismatisk man och hennes stora förebild. Men pappan var också den man som bestämt hävdade att man inte ska blanda business with pleasure.

Tvärtemot Otto älskar Peder proffsiga yrkeskvinnor. Sofi inser att hon känner sig trygg med honom, men efter en het natt tillsammans, där hon dels öppnar sitt hjärta, dels avslöjar sina planer för Firman, väntar katastrofen. Firmans börskurser faller och skvallerpressen läcker bilder av den heta romansen. Samtidigt försöker Sofi avsluta en affär som ska göra dem världsmarknadsledande. Men någon saboterar. Är det Peder som förrått henne? Eller är det någon annan som försöker sabotera hennes planer? Sofi ser bara en lösning, att lägga privatlivet åt sidan och begrava sig i arbete. Alltmedan både Otto och Peder försöker vinna hennes hjärta.

Arvtagerskan är en roman om en målmedveten ung kvinna, stark passion, laddade intriger och dilemmat att veta vem man kan lita på i en värld där pengar styr. Det är den första boken i serien Stockholm romance.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Arvtagerskan
 2. +
 3. Storstadskärlek

De som köpt den här boken har ofta också köpt Storstadskärlek av Lina Forss (inbunden).

Köp båda 2 för 345 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Arvtagerskan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bortkastade lästimmar
  natahn, 2 februari 2017

  Vilka bortkastade lästimmar. Besvikelsen var total. Framsidan lovar en romans likt den jag känner för alla Simona ahrnsteds böcker men bokens inre är dessvärre ful som stryk. Spretigt, dåligt förklarat och binder inte till sig läsaren alls. Jag avråder alla från att läsa den här boken. Lisa Forss borde avsluta sin korta författarkarriär omedelbart.

 2. Omoget och spretigt skrivet
  Cecilia , 10 oktober 2016

  En del författare kan vara alldeles för detaljerad och beskrivande en del inte alls, det är just så denna bok är. Ibland förstår man ingenting och måste bläddra tillbaka för att kunna hänga med i handlingen. Ganska många gånger är det felskrivet, där storyn motsäger sig själv.
  Hon har svårt att hålla ihop berättelsen, den spretar liksom lite hit och dit

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Arvtagerskan

Bokvideo