Med Albert i baksätet : en nästan sann historia om en man, hans fru och hennes alligator (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2016-12-15
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Susanne Andersson
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
225 g
SAB
Hce
ISBN
9789150920031
Med Albert i baksätet : en nästan sann historia om en man, hans fru och hennes alligator (pocket)

Med Albert i baksätet : en nästan sann historia om en man, hans fru och hennes alligator

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2016-12-15
55
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Elsie Lavender och Homer Hickam går i samma highschoolklass i kolrika West Virginia under den stora depressionen i slutet av 1920-talet. Homer friar, Elsie tackar nej och flyttar till Florida där hon förälskar sig i skådespelaren Buddy Ebsen. Hennes dröm om en framtid med Buddy stannar vid en dröm när han drar till New York. Elsie återvänder hem och gifter sig med Homer. I stället för glamorös skådespelarhustru är Elsie nu fru till en kolarbetare. Men hon blir ständigt påmind om det ljuva livet i Florida på grund av Buddys något udda bröllopspresent till Elsie: en alligator vid namn Albert. Elsie låter Albert bo i husets enda badrum. När alligatorn en dag hugger tag i Homers byxor och skrämmer livet ur honom, ställer han ett ultimatum till sin fru: Du får välja antingen mig eller Albert. Elsie inser att det enda rätta är att sätta Albert i baksätet och köra honom tillbaka hem. Med Albert i baksätet är en underhållande, galen och ibland lite tragisk berättelse om ett ungt pars 1000 mil långa äventyr med en alligator i baksätet. *** Homer Hickam är en bästsäljande och prisbelönad författare. Han har skrivit en lång rad böcker, bland annat Rocket Boys som legat etta på New York Times topplista. Den var också förlagan till den populära filmen October Sky. Homer Hickam har varit skribent sedan grundskolan, dessutom är han Vietnamveteran och före detta gruvarbetare. Han har också arbetat som dykinstruktör och ingenjör. I dag delar han sin tid mellan Alabama och Virgin Islands.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Med Albert i baksätet : en nästan sann historia om en man, hans fru och hennes alligator
  2. +
  3. Med Albert i baksätet - en nästan sann berättelse om en man, hans fru och hennes alligator

De som köpt den här boken har ofta också köpt Med Albert i baksätet - en nästan sann berättel... av Homer Hickam (inbunden).

Köp båda 2 för 231 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Med Albert i baksätet : en nästan sann historia om en man, hans fru och hennes alligator. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En fantastisk resa där ingenting är omöjligt
    Monica Verne, 4 september 2018

    En härlig bok som talar till det nyfikna barnet inom mig. Jag följer med på en resa där ingenting är omöjligt. Fantasi och vardagsrealism på en och samma gång. Bilderna bidrar till att levandegöra handlingen i boken, jag slog upp och tittade på dem flera gånger.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Med Albert i baksätet : en nästan sann hi...