Endometrios : mensvärken från helvetet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2017-03-15
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Liljegren, Jenny (form) / Paulson, Charlotta (form)
Illustratör/Fotograf
Elinor Hägg
Dimensioner
217 x 145 x 20 mm
Vikt
438 g
SAB
Vgaa
ISBN
9789150922554
Endometrios : mensvärken från helvetet (inbunden)

Endometrios : mensvärken från helvetet

(17 röster)  |  Läs 8 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-03-15
139
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En personlig faktabok om den okända folksjukdomen endometrios.

200 000 svenska kvinnor har endometrios. En del vet inte ens om det, för andra är varje mens ett helvete med svåra smärtor. Trots det är det få som känner till sjukdomen, och det kan ta lång tid att få en diagnos och rätt vård.

Tv-profilen och modejournalisten Hulda Andersson fick sin diagnos för drygt tio år sedan. Här berättar hon personligt om en av våra dolda kvinnosjukdomar och om sitt eget liv med sjukdomen. Boken bygger på intervjuer med både specialister och kvinnor som lever med endometrios, och innehåller fakta, råd, uppmuntran och svar på alla frågor man kan ha om sjukdomen.

Hulda Andersson är 46 år och fick sin endometriosdiagnos när hon var 31. Hon är stylist och modejournalist, och har i 25 år jobbat på dagstidningar, modemagasin och i tv. Idag bor hon i Stockholm tillsammans med sin sambo och dotter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Endometrios : mensvärken från helvetet
 2. +
 3. Big dick energy : den ultimata guiden till vad kvinnor vill ha

De som köpt den här boken har ofta också köpt Big dick energy : den ultimata guiden till vad ... av Fi Lindfors (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Endometrios : mensvärken från helvetet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En SÅ bra bok om Endo!
  Olivia, 22 februari 2021

  Älskade denna boken för det var med olikas stories hur de har minskat sina smärtor, allt från preventinmedel till mer naturligare väg!

 2. Måsteläsning!
  -, 4 januari 2021

  En pedagogisk bok som många borde läsa! Har lärt mig oerhört mycket om min sjukdom genom denna bok. Tack så mycket, Hulda!

 3. Mycket bra
  carolina , 18 december 2020

  Bra information, lättläst och lätt att ta till sig. Bra både för de med diagnosen och för anhörig för att få bättre förståelse.

 4. Endometrios
  Charlotte Hylander, 11 november 2020

  Som om jag skulle beskrivit mig själv å detta hevlete...förstår bättre nu hur alla mina diagnoser uppstått...å inflammation känsla i kroppen allt jämt...

 5. Viktig bok!
  JML, 11 maj 2017

  En välskriven, viktig bok som alla som kommer i kontakt med tonårstjejer bör läsa. Sprid den på skolor och inom sjukvård.

 6. Mycket bra bok.

  Alla skulle behöva läsa denna boken. Den är super bra. Då kanske fler hade haft förståelse för oss med endo

 7. Informativ & Välskriven
  Lina, 3 maj 2017

  Mycket bra, informativ och välskriven bok. Den vänder sig både till oss som är drabbade av sjukdomen, men även till våra anhöriga och alla andra i vår omgivning.
  Jag hoppas också att läkare och annan vårdpersonal vill ta sig tid att läsa för att tidigare kunna känna igen symptom och sätta in behandling. Det ska inte ta 8 år för att få diagnos, och absolut inte 27!

 8. Verklighet
  Carina Karlsson, 10 april 2017

  Mig veteligen är denna bok den första på svenska som beskriver en verklighet av att vara drabbad av Endometrios. Toppen! Vi är många här ute som är drabbade och nu finns en bok som man kan be sina vänner och anhöriga läsa för att öka förståelsen för oss. Och det viktigaste av allt: vårdpersonal, läs!

Visa alla 8 recensioner