Drömstigen (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
316
Utgivningsdatum
2017-01-13
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Jansson Icardo, Helena (red.) / Liljegren, Jenny (form)
Dimensioner
178 x 110 x 20 mm
Vikt
174 g
ISBN
9789150922622

Drömstigen

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2017-01-13

Slutsåld

Journalisten Rebecka har minst sagt många bollar i luften. Arbetet på tidningen tar all hennes tid och energi samtidigt som familjen pockar på uppmärksamhet. Sugen på karriär men samtidigt full av skuldkänslor känns det som att hon aldrig riktigt räcker till.

När en gammal ungdomskärlek plötsligt dyker upp på jobbet och hennes man tröttnar på hennes ständiga svek hotas allt det hon har kämpat för. Samtidigt visar sig ett anonymt tips till tidningen få större betydelse för karriären än vad hon någonsin kunnat drömma om.

Jenny Fagerlund är utbildad journalist och har arbetat många år med journalistik och kommunikation. Hon är vinnaren av Harlequins författartävling 2014. Hon älskar böcker som innehåller romantik, härliga miljöer, en spännande intrig och lyckliga slut. Jenny är född 1979 och bor i Stockholm tillsammans med man och tre barn och ett fjärde på väg. När hon inte skriver tycker hon om att rida, spela tennis och resa. Drömstigen är hennes debutroman. Den är också såld till Tyskland!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Drömstigen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kul att få läsa debutboken!

    Det händer inte ofta nuförtiden att jag läser böcker som är mer än två år gamla. Och det händer ännu mer sällan att jag köper egna böcker. Men i detta fallet kan jag kryssa i båda rutorna.

    "Drömstigen" är en bra bok som verkligen har fångat problematiken som kan finnas i ett förhållande med småbarn där båda vill göra karriär. Det är stress, dåligt samvete, bråk med partnern, för lite tid med familjen och vänner osv. Jag kan tänka mig att många känner igen sig och för vissa kan det no... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jenny Fagerlund