Loppet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
HarperCrime
Antal sidor
413
Utgivningsdatum
2017-11-01
Förlag
HarperCollins Nordic
Dimensioner
177 x 110 x 25 mm
Vikt
224 g
SAB
Hc
ISBN
9789150928365
Loppet (häftad)

Loppet

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2017-11-01
72
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En av segerfavoriterna kommer att dö under Vasaloppet ...

Skidåkarna står beredda och när som helst går startskottet för årets största skidevenemang. Vad de inte vet är att det har framförts dödshot mot en av dem. Den grävande journalisten Åse Nordenskiöld känner till hoten och ger sig ut i spåret för att bevaka vad som sker.

Åses sambo, kameramannen Tim, blir en av det första som förstår att något har hänt ? den segertippade vitryssen Bogdan Matvejich Ivanov syns inte längre i bild. Ett intensivt sökande inleds och inom kort gör polisen fynd som tyder på att han har blivit kallblodigt avrättad. Mitt i kaoset upptäcker Tim att också Åse är försvunnen.

Inte långt därifrån tvingas Åse fly för sitt liv. Någon vill till varje pris hindra henne från att berätta vad hon vet. Samtidigt pekar polisens spår allt tydligare mot en misstänkt ? Åse Nordenskiöld.

Bakom bladvändande spänning handlar Loppet om vad saknad kan göra med människor och om kärlekens förmåga att läka, ibland.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Loppet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 21 november 2017

    Loppet är Catrine Tollströms andra skönlitterära bok. Jag läste hennes första bok, Bödeln Frälsaren Observatören för drygt fyra år sedan, och jag tyckte väldigt mycket om den. Här är en länk till min recension av den boken. Nu finns den nyutgiven hos ett nytt förlag, lite omarbetad, och under ett nytt namn, Experimentet. Här är en länk till den boken hos bokförlaget.

    Loppet är också en mycket bra bok. Den är helt fristående från författarens första bok, även om några av personerna i... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Loppet