Den goda dottern (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
538
Utgivningsdatum
2017-09-01
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Villemo Linngård Oksanen
Originaltitel
The Good Daughter
Medarbetare
Krebs, Lisa (form)
Dimensioner
216 x 140 x 43 mm
Vikt
663 g
SAB
Hce
ISBN
9789150928631
Den goda dottern (inbunden)

Den goda dottern

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2017-09-01
197
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
För tjugoåtta år sedan slogs Charlotte och Samantha Quinns familj i spillror. Attacken mot deras hem dödade inte bara deras mamma, utan krossade också deras pappa - stadens ökända försvarsadvokat - och ödelade deras familj för alltid.

Nu är systrarna vuxna, och Charlie är den perfekta dottern som har gått i sin pappas fotspår. När det brutala våldet återigen drabbar staden, kastas Charlie rakt in i en mardröm. Hon är inte bara det första vittnet på plats. Dessutom märker hon snart att fallet mot hennes vilja lockar fram de mörka minnen som hon har lyckats förtränga i så många år. Och sanningen om det som hände för tjugoåtta år sedan går inte längre att dölja.

KARIN SLAUGHTER har skrivit en lång rad romaner som hyllats av både läsare och kritiker. Hon är översatt till mer än 30 språk och hennes böcker har sålts i över 35 miljoner exemplar. Den goda dottern är en ny fristående psykologisk thriller. På svenska finns sedan tidigare De vackraste, De fångade och De fördärvade, varav den första nominerades till Årets bästa översatta kriminalroman av Svenska Deckarakademien 2015. Karin Slaughter bor i Atlanta i USA.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den goda dottern. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Välskriven o spännande
    Villivonkansbooks (Örebro), 8 november 2017

    Charlottas familj krossas och hon förlorar sin mamma och syster. Fast det gått 28 år, gör det fortfarande ont. En skolskjutning äger rum och advokaten Charlotte hamnar mitt i händelsernas centrum.
    Jag har läst de tre böcker som tidigare släppts av författaren på svenska. Gillar hennes skrivsätt och det är alltid bra historier i hennes böcker. Historierna är oftast inte vad man tror vid första ögonblicket, utan det kommer mer, sanningar och hemligheter som sakta kommer fram till ytan. Det ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Den goda dottern