Bli vän med din stress : ACT - så funkar det (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
204
Utgivningsdatum
2017-10-02
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Krebs, Lisa (form)
Dimensioner
220 x 145 x 10 mm
Vikt
325 g
SAB
Doga
ISBN
9789150928990
Bli vän med din stress : ACT - så funkar det (inbunden)

Bli vän med din stress : ACT - så funkar det

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-10-02

Slutsåld

Stress är en naturlig och ofrånkomlig del av livet. Det är när den gör att man mår dåligt, och när den börjar styra ens riktning i livet, som det kan bli ett problem. I Bli vän med din stress visar författaren Petra Kahn Nord hur man med hjälp av terapiformen ACT, Acceptance and Commitment Therapy, kan få ett rikt, lyckligt och hälsosamt liv genom att acceptera negativa känslor som stress, oro och ångest. Det handlar till exempel om mindfulness, att hålla distans till sina tankar, om självbild och acceptans. De olika verktygen förklaras på ett lättillgängligt sätt, och dessutom berättar författaren personligt om hur hon själv förändrat sitt liv med hjälp av ACT.

PETRA KAHN NORD leder kurser i ACT och är diplomerad coach. Hon har själv erfarenhet av stress och diagnosen utbrändhet, och i boken berättar hon om den resa hon gjort med hjälp av ACT.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bli vän med din stress : ACT - så funkar det. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Rak och ärlig
  Sylvia Winther, 25 januari 2019

  Stor igenkänning, många aha- upplevelser och praktiska användbara tips. Petra skriver personligt och ärligt med stor förankring i vetenskapen. Rekommenderas starkt!

 2. Borde läsas av alla!
  LNH, 22 november 2017

  Boken är en både lättläst och lätt förståelig med sitt upplägg.Det är enkelt att förstå det som beskrivs samt övningarna och man känner snabbt tillit till författarinnan efter att man får ta del av hennes egen resa i början av boken.

  Rekommenderar den varmt till alla vare sig man tror sig ha " problem" eller inte. Alla kan få ut något av att läsa den här boken.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Petra Kahn Nord

 • Bli vän med din stress

  Petra Kahn Nord

  Stress är en ofrånkomlig del av livet och när den blir långvarig och tar över vardagen kan den göra oss sjuka. Men stress behöver inte vara farligt. Det handlar om hur vi förhåller oss till den. Petra Kahn Nord visar hur du med hjälp av ACT, Accep...