Timglaset (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Everlife (del 1)
Antal sidor
443
Utgivningsdatum
2018-01-15
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Thea Fält
Originaltitel
Firstlife
Dimensioner
178 x 110 x 28 mm
Vikt
242 g
SAB
Hce
ISBN
9789150930894
Timglaset (pocket)

Timglaset

(2 röster)
Pocket Svenska, 2018-01-15
55
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Slutet på livet är bara början.

Det sägs att historien skrivs av de som överlever. Men jag vet att det inte är sant. Jag heter Tenley Lockwood, och snart kommer jag att vara död. Det här är min berättelse.

I den värld där Tenley "Ten" Lockwood bor tar livet inte slut när man dör. Tvärtom. Det är då det börjar. I det som kallas eviglivet finns två mäktiga riken som strider om människornas själar, och alla ställs inför ett val: Myriad eller Troika.

Men Ten vägrar välja. Det spelar ingen roll att hennes föräldrar till och med har fått henne inspärrad på mentalsjukhus där hon utsätts för tortyr och misshandel för att övertygas att välja rätt sida.

Både Troika och Myriad skulle göra vad som helst för att rekrytera Ten och få tillgång till hennes ovanliga förmågor. Snart befinner hon sig på flykt, mitt i en dragkamp på liv och död. Vem kan hon lita på? Och vad händer om hon faller för en kille och väljer ett annat rike än det han tillhör? Hon måste helt enkelt hålla sig vid liv tillräckligt länge för att fatta rätt beslut.

---

Gena Showalter har skrivit en lång rad bästsäljande romaner, både fantasy och romance för vuxna och unga vuxna. Hon bor i Oklahoma i USA. Timglaset är första delen i serien Everlife.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Timglaset
  2. +
  3. Livsblod

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livsblod av Gena Showalter (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Timglaset