The Diamond Year : början på resten av ditt liv (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
158
Utgivningsdatum
2018-03-08
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Krebs, Lisa (form)
Dimensioner
205 x 140 x 17 mm
Vikt
312 g
SAB
Dokb
ISBN
9789150932201

The Diamond Year : början på resten av ditt liv

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-03-08

Slutsåld

The Diamond Year är en inspirerande handbok för alla som vill vara i ständig förändring, förädla och förverkliga nästa mål i sitt liv. Och må maximalt bra på vägen. Den innehåller livsråd och erfarenheter kring allt från kärlek, familj till karriär, självkänsla och systerskap baserat på Hannah och Amandas personliga, utlämnande, roliga och hyllade podcast Fredagspodden . Hannah Widell och Amanda Schulman driver tillsammans mode- och skönhetsvarumärket Daisy Grace och är grundare och ägare till mediehuset Perfect Day Media. De har sedan 2011 drivit den framgångsrika podcasten Fredagspodden. De är också författare till bland annat storsäljaren The Golden Year och romanerna Försoningen och Flykten. Medförfattare till The Diamond Year är Peppe Öhman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av The Diamond Year : början på resten av ditt liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vacker utsida - ointressant innehåll
    C, 15 februari 2018

    Älskar Hanna och Amandas podd men det här var inte kul. Boken är som bäst en medioker uppstapling av några saker som tagits upp i podden. Ni kan bättre tjejer!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna