Återhämtning : restorative yoga - reflektion, andning och övningar för alla som vill sakta ner (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
108
Utgivningsdatum
2018-04-27
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Sofi Rydell
Originaltitel
Restorative Yoga
Medarbetare
Liljegren, Jenny (form)
Dimensioner
246 x 201 x 14 mm
Vikt
490 g
SAB
Rai
ISBN
9789150932546
Återhämtning : restorative yoga - reflektion, andning och övningar för alla som vill sakta ner (inbunden)

Återhämtning : restorative yoga - reflektion, andning och övningar för alla som vill sakta ner

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-04-27
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Reflektion, andning och övningar för alla som vill sakta ner.

Vi lever i en tid när vi har allt svårare att ta det lugnt och bara vara. Att hitta vägar till återhämtning är viktigare än någonsin. Inom yogafilosofin finns både förhållningssätt och redskap för den som söker avkoppling, och de senaste åren har den lugnare och djupare yogaformen restorative yoga vuxit sig allt starkare världen över.

Den terapeutiska och meditativa metoden är ett utmärkt sätt att lära sig att klara vardagsstress och koppla av på djupet. Fokus ligger på återhämtning och övningarna består av stillhet och vila och passar alla, nybörjare så väl som mer erfarna yogautövare. Det enda som behövs är en mjuk kudde, yogablock och en matta.

Boken är skriven av den svenska, internationellt kända yogainstruktören och författaren Ulrica Norberg. Med sin akademiska bakgrund har hon en unik blick för både den vetenskapliga och spirituella aspekten bakom yoga. Övningarna placeras i ett större perspektiv för att bättre förstå dess betydelse för vår individuella hälsa.

Boken är genomgående illustrerad med vackra färgbilder, lika inspirerande som användbara.

 

Sagt om författaren:

"Fantastiska och på riktigt coola yogin och yogaläraren Ulrica Norberg."

"Den som sett Ulrica föreläsa eller gått någon av hennes kurser känner igen mängden av vetenskapliga rön, snabba associationskedjor och spännande fakta som hon kan få in i ett och samma andetag."

***

ULRICA NORBERG har mer än tjugo års erfarenhet som yogainstruktör och håller populära kurser i yoga och meditation, både i Sverige, Europa och USA. Hon är även författare till bästsäljande Poweryoga och Yoga en kvart om dagen bland andra böcker. Efter att ha rest och bott utomlands i många år är hon numera bosatt i Stockholm.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Återhämtning : restorative yoga - reflektion, andning och övningar för alla som vill sakta ner
 2. +
 3. Yinyoga : mindre stress och en friskare kropp

De som köpt den här boken har ofta också köpt Yinyoga : mindre stress och en friskare kropp av Johanna Wickström (inbunden).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Återhämtning : restorative yoga - reflektion, andning och övningar för alla som vill sakta ner. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Äntligen har jag lärt mig att slappna av!
  Pernilla, 2 juli 2018

  Till en början tyckte jag att boken var lite rörig med många upprepningar. Bilderna av positionerna hade också kunnat vara större. Efterhand har jag börjat uppskatta boken mer och mer. Den har hjälpt mig mycket under min utmattning. Äntligen har jag lärt mig att slappna av på djupet! Tack!

 2. Rekommenderas varmt
  V.vbooks, 29 juni 2018

  Den terapeutiska och meditativa yogaformen Restorative Yoga har vuxit sig allt starkare världen över. Fokus ligger på återhämtning, övningarna av stillhet och vila och passar alla.
  🐴
  Restorative yoga är en bok som känns som den är direkt riktad till mig. Med kronisk värk är kroppen ständigt spänd och stressad och det är svårt nästintill omöjligt att slappna av. När jag först provade att smyga igång lite övningar drabbades jag nästan av panik, kroppen ville bara därifrån. Men e... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Återhämtning : restorative yoga - reflekt...