Digital passion : så blir du en vinnare med sociala medier (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
254
Utgivningsdatum
2018-09-07
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Boström, Per (form)
Dimensioner
192 x 143 x 23 mm
Vikt
333 g
SAB
Pubdl
ISBN
9789150932560
Digital passion : så blir du en vinnare med sociala medier (inbunden)

Digital passion : så blir du en vinnare med sociala medier

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-09-07
210
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ny bok av författaren till Digital succé. Utvecklingen har aldrig gått så fort! I Digital passion får du 175 aktuella tips på hur du slår igenom bruset i sociala medier, hur du bygger stories med video, lyckas med influencer marketing, dark social och mycket mer.

Oavsett om du är fattig eller rik, ung eller gammal, egenföretagare eller lärare, bor på landsbygden eller i stan, så kan du sätta agendan och få miljoner att lyssna på ditt budskap. Sveriges främsta digitala profil, Frida Boisen, delar i boken generöst med sig av sin personliga resa, och ger konkreta tips på hur alla kan slå igenom digitalt, bygga sitt varumärke, sin business och nå ut med sociala medier. Hon berättar om hur hon tog sig från uppväxten i betongförorten i Västra Frölunda, till att bli Sveriges yngsta kvinnliga chefredaktör någonsin för en kvällstidning, vinnare av Best Use of Social Media på tidningsvärldens Oscarsgala i San Francisco och en av Sveriges ledande digitala chefer och experter. Med hjälp av Fridas nycklar till digitalt genomslag kan alla som vill med mod och passion göra sig hörda!

Om ni har möjlighet att lyssna till Frida Boisen så gör det! Underbar likasinnad, inspirerande och grymt duktig digital stjärna! Tack!

Thérèse Lundquist, Bergendahls

Alltså...v i l k e n performance! Sååå sanslöst bra du är på att trollbinda en publik! Retoriskt fulländad o den där inspirerande energin som man bara rycks med i! Blev uppriktigt smittad av din eufori! Tack!

Annika Jankell

***

FRIDA BOISEN har utsetts till Sverigs bästa digitala ledare och är författare till Digital succé. Hon är digital chef och ansvarig utgivare på Bonnier Magazines & Brands och driver Nordens största influencernätverk, är rankad som en av Sveriges främsta sociala medier-experter, stående sociala medier-expert på SVT, framgångsrik talare världen över, chefredaktör i mer än tio år för GT/Expressen och ett flertal magasin. Hon har prisats för Best use of social media på tidningsvärldens Oscarsgala the INMA Awards i San Francisco, är programledare för Lyxfällan, och är en av Sveriges mest lästa och delade krönikörer för Expressen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Digital passion : så blir du en vinnare med sociala medier
  2. +
  3. Jakten på miljonerna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jakten på miljonerna av 100miljonersmannen (inbunden).

Köp båda 2 för 269 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Digital passion : så blir du en vinnare med sociala medier. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande läsning
    Kaffeläsaren, 12 oktober 2018

    I Digital Passion bjuder Frida på sin personliga resa utan kontakter i medievärlden till vinnare av priset Best Use of Social Media. Det är ett pris som delas ut på tidningsvärldens Oscarsgala i San Fransisco. Jag är imponerad att Frida tagit sig hela vägen dit på egen hand med idogt arbete och trevligt bemötande. Just snäll och trevlig mot kollegorna på nätet är något som Frida trycker på flera gånger i boken. Det tycker jag är fantastiskt bra! Det finns på tok för mycket elakheter på nätet ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Frida Boisen