Eviglivet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Everlife (del 3)
Antal sidor
461
Utgivningsdatum
2018-11-13
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Therése Granwald
Originaltitel
Everlife
Dimensioner
216 x 140 x 38 mm
Vikt
582 g
SAB
Hce
ISBN
9789150939712
Eviglivet (inbunden)

Eviglivet

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-11-13
181
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vid 17 års ålder har Tenley Ten Lockwood redan gjort det slutgiltiga valet i vilket rike hon ska leva när hon har dött. Och hon har varit fullkomligt lojal. Tills nu.

När mörkret faller över de två andra världarna blir en sak tydlig: om inte både Troika och Myriad ska gå under måste de två rikena enas. Tiden börjar rinna ut, uppoffringar krävs och priset är högt. Ten måste ta sig in på andra sidan och döda Korparnas prins. Och det finns bara en väg dit genom Killian Flynn, Tens svurna fiende och stora kärlek.

Men när ett svek omintetgör planerna har segern aldrig varit längre borta. Hur långt är Ten och Killian beredda att gå för sina rikens och för Eviglivets skull?

 

Jag ser fram emot nästa del i den här serien.

Boklysten om Timglaset

Jag längtar efter att få läsa fortsättningen!

Bokbesatt blogg om Timglaset

Det är en väl genomtänkt och snyggt skriven bok. Språket är fantastiskt och Tenley som berättare är underbar med sin attityd och kaxighet.

Tusen sidor blogg om Timglaset

 

***

GENA SHOWALTER har skrivit en lång rad bästsäljande romaner, både fantasy och romance för vuxna och unga vuxna. Hon bor i Oklahoma i USA. Eviglivet är tredje delen i serien Everlife, som också består av Timglaset och Livsblod.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Eviglivet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk
    MICHAELA OLSSON, 30 november 2018

    Sista boken i seren och den har bara allt man kan önska sig. Kan inte lägga ifrån sig boken. Gena showalter är helt fantastisk och levererar som alltid älskar hela serien.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Gena Showalter