100 affirmationer för hjärtat (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
171
Utgivningsdatum
2019-01-30
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Liljegren, Jenny (form) / Sjödin, Agneta (foto)
Dimensioner
175 x 135 x 20 mm
Vikt
366 g
SAB
Dokb
ISBN
9789150942132
100 affirmationer för hjärtat (inbunden)

100 affirmationer för hjärtat

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2019-01-30
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I en vacker presentbok har Agneta samlat över 100 bilder på hjärtan, som hon hittat i naturen och runt omkring sig i vardagen, med tillhörande affirmationer. Tecken på kärlek som växt till en rörelse i sociala medier.

Agneta berättar: Jag har länge varit en teckensökare, det var också det som lade grunden för min vänskap med författaren Paulo Coelho. Vi har det gemensamt att tecken är något som fascinerar och vägleder oss. För åtta år sedan började hjärtan dyka upp längs min väg. Jag fann hjärtan i naturen och runt omkring mig i min vardag. Jag började dela med mig av dem på sociala medier och efter ett tag blev det som en liten rörelse. Jag fick hjärtan skickade till mig från entusiastiska följare, både män och kvinnor, med kommentarer som Jag fann det här och tänkte på dig . Det kändes som något väldigt härligt och positivt. Många har genom åren tyckt att jag borde ge ut en bok med alla mina hjärtan. Nu kommer den äntligen en vacker, behändig, kärleksfull, inspirerande och upplyftande presentbok. 100 av mina bästa hjärtbilder som tillsammans med affirmationerna ska höja och lyfta läsaren att fokusera på att mata sitt medvetande med upplyftande och positiva ord och tankar.

 

 

En opretentiös berättare. Expressen

Sjödin skriver väl, en rytmisk, välavvägd och varierad svenska. Helsingborgs Dagblad

 

***

Agneta Sjödin är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och har jobbat som programledare sedan 1990-talet. Hon har också skrivit en rad hyllade romaner och fackböcker, bland annat den bästsäljande En kvinnas resa som kom ut första gången 2007 och Drömdagboken 2018.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 100 affirmationer för hjärtat
  2. +
  3. Av egen kraft : inspiration, balans, kost, träning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Av egen kraft : inspiration, balans, kost, träning av Agneta Sjödin (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Agneta Sjödin

Bloggat om 100 affirmationer för hjärtat