En av de tolv (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Silk
Antal sidor
255
Utgivningsdatum
2019-03-01
Upplaga
1
Förlag
Förlaget Harlequin
Medarbetare
Liljegren, Jenny (form)
Dimensioner
178 x 110 x 15 mm
Vikt
141 g
ISBN
9789150942309
En av de tolv (häftad)

En av de tolv

Häftad Svenska, 2019-03-01
75
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Låt kärleken fylla ditt liv. Välj det goda. Lyssna inåt. Lev fullt ut.

Under sina pilgrimsvandringar i Spanien och Portugal hörde Agneta Sjödin legenden om Jakob aposteln som kristnade Spanien. Det här är berättelsen om honom, en känslofylld och tankeväckande roman med biblisk bakgrund.

Jakob är en fattig fiskare som har mist kvinnan han älskar och förlorat sin tro. När han möter Jesus förändras allt. Han och hans bror Johannes dras till den karismatiske mästaren och lämnar sina vanliga liv för att bli hans lärjungar. Att stå vid Jesus sida ger bröderna många fiender, men det gör också att hoppet väcks inom Jakob. Ska han våga tro igen?

Jesus försöker förbereda lärjungarna på vad som kommer att hända efter hans död, men det är inte förrän han är borta som de inser vidden av det uppdrag de fått. De sprids för vinden, och när Jakob reser till Hispania för att sprida Jesus läror möter han Ana. Hon kan se in i framtiden och har väntat på honom. Deras kärlek växer, och det gör även Anas sorgsenhet: hon vet att hon en dag måste ge upp Jakob ...

***

AGNETA SJÖDIN är född 1967. Hon är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och har jobbat som programledare sedan1990-talet, bland annat i Fångarna på fortet. Hon har också skrivit en rad hyllade romaner och faktaböcker, bland annat bästsäljande En kvinnas resa (2008), Ett ljus i mörkret (2010) och Drömdagboken (2018)
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En av de tolv
  2. +
  3. Flickan från Paradiset

De som köpt den här boken har ofta också köpt Flickan från Paradiset av Agneta Sjödin (häftad).

Köp båda 2 för 150 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om En av de tolv