Som en dans ; En blomma i öknen ; Vinna till varje pris (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Romantik
Antal sidor
468
Utgivningsdatum
2019-09-02
Förlag
Förlaget Harlequin
Översättare
Susanne Andersson, Gunilla Nilsson, Elin Jonasson
Dimensioner
180 x 110 x 30 mm
Vikt
256 g
SAB
Hce
ISBN
9789150942460
Som en dans ; En blomma i öknen ; Vinna till varje pris (häftad)

Som en dans ; En blomma i öknen ; Vinna till varje pris

Häftad Svenska, 2019-09-02

Slutsåld

Som en dans

Danslektioner? Arkitekten Ryder Fitzgerald kan knappt föreställa sig något värre. Men när han möter dansläraren som ska se till att han inte blir utskrattad på sin systers bröllop tänker han om. Systern påstår att några lektioner med Nadia Kent kommer att förvandla honom till självaste Patrick Swayze. Det tvivlar Ryder starkt på, men det spelar egentligen ingen roll. För tisdagskvällarna ter sig plötsligt väldigt lockande tack vare en mycket sensuell danslärare.

En blomma i öknen

Prinsessan Layla vet att det enda sättet att komma undan sitt tvångsäktenskap och rädda sitt land är att fly ut i öknen och söka upp Raz Al Zahki. På sin svarta häst och med sin hårda blick är han närmast en legend i riket Tazkhan. Och han avskyr kungens ättlingar. Hur kommer han reagera på Laylas förslag? Hon måste nämligen be den beryktade krigaren att gifta sig med henne!

Vinna till varje pris

Aspen är i desperat behov av pengar för att kunna ta över familjens stuteri. Då dyker plötsligt Cruz Rodriguez upp. För åtta år sedan fann de varandra i en het och passionerad kyss. Men lyckan blev kortvarig. Numera är Cruz en förmögen affärsman och han erbjuder Aspen att få låna pengarna hon behöver. Men han ställer ett mycket oväntat villkor ... INTERNAL INFO
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Som en dans ; En blomma i öknen ; Vinna t...