Fraktur (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Will Trent (del 2)
Antal sidor
438
Utgivningsdatum
2019-09-11
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Villemo Linngård Oksanen
Originaltitel
Fractured
Dimensioner
177 x 110 x 27 mm
Vikt
244 g
SAB
Hce
ISBN
9789150944532

Fraktur

(30 röster)  |   Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2019-09-11
79
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ansley Park är ett av Atlantas mest exklusiva bostadsområden. Där, i en av patriciervillorna längs allégatan, har ett brutalt mord precis inträffat. En tonårsflicka har blivit dödad i sitt eget sovrum, och på andra sidan tröskeln står hennes chockade mamma bland allt krossat glas och har precis tagit livet av mördaren.

Agent Will Trent vid Georgia Bureau of Investigation har egentligen inte med polisutredningen att göra, mordfallet tillhör Atlantapolisen. Men Trent ser något som polisen har missat, något i blodspåren, i den tekniska bevisningen, i moderns ögon. Beväpnad med endast magkänslan, och mot sin vilja ihopparad med en kvinnlig polis som avskyr honom, har Trent oddsen emot sig när han tar över utredningen. Men viljan att lösa fallet överskuggar allt annat, han är nämligen övertygad om att mordet har kopplingar till en annan försvunnen tonårsflicka och att den riktiga mördaren fortfarande går fri.

Med sin vanliga mix av isande spänning och skickligt gestaltade karaktärer håller Karin Slaughter läsaren i ett järngrepp till sista sidan är läst. Fraktur är den andra boken i den beroendeframkallande serien om agent Will Trent.

***

KARIN SLAUGHTER är en av världens mest lästa och hyllade författare. Hennes böcker har givits ut i 120 länder och sålts i mer än 35 miljoner exemplar. Hon har hittills skrivit 20 böcker, inklusive serierna om Grant County och Will Trent, samt Edgar-nominerade De fördärvade och flera böcker som gått direkt upp på Sunday Times topplista; De vackraste, Den goda dottern, Bilder av henne och Den sista änkan. Slaughter är grundare av Save the Libraries en välgörenhetsorganisation som stödjer bibliotek och dess verksamhet. Karin Slaughter är född i Georgia och bor i Atlanta. Hennes fristående spänningsroman Bilder av henne produceras just nu för Netflix och Grant County- och Will Trent-serierna är också under produktion för teve.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Fraktur
 2. +
 3. I mörker gömd

De som köpt den här boken har ofta också köpt I mörker gömd av Karin Slaughter (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Fraktur. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Systrarnaboktokiga
  @Systrarnaboktokiga , 21 augusti 2021

  Omdöme: Jag brukar inte gilla Karins böcker men denna serien gjorde mig nyfiken. Den har nåt annat mot vad dom andra inte har. Tycker språket är bättre och enklare, beskrivning av miljö och karaktärer är bra och man kan leva sig in mer i denna bok. Tycker att Will är mystisk på något sätt. Jag blir nyfiken på vad det är som hänt i det stora lyxhuset. Får Will någon klarhet i vad som hänt. Boken får en vändning i boken vilket vart mer spännande, trodde pappan fått nån knäpp när han får se sin ... Läs hela recensionen

 2. Spännande
  Acke, 25 november 2020

  Karin Slaughter kan. Hennes böcker är spännande. Det är svårt att sluta läsa utan bara fortsätter och fortsätter att läsa.

 3. Spännande och mycket läsvärt
  BiblioteKarin, 22 december 2019

  Jag blev kär i Will Trent i första delen och min förälskelsen håller i. Jag tycker att del två är ännu bättre än del ett. Spännande handling som håller ända till slutet.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Karin Slaughter