Små stjärnor i natten (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Silk
Antal sidor
352
Utgivningsdatum
2019-12-02
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150944891
Små stjärnor i natten (häftad)

Små stjärnor i natten

Häftad Svenska, 2019-12-02
69
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
I hela sitt liv har Venus kämpat för att nå sitt mål: att bli en prima ballerina. Nu har hon nått dit. Men när hon oförklarligt förlorar hörseln och allt kraschar tvingas hon flytta hem till barndomens Forsberga och bo hos sin mormor.

Liam har också uppnått det han strävat efter. Men som lovande skådespelare har han allas blickar och kameralinser riktade mot sig dygnet runt. Livet i strålkastarljuset är inte så lätt som han tänkt sig, och när det blir för mycket flyr han storstaden och flyttar in i ett lånat torp på landet.

I Forsberga korsas deras vägar igen och starka känslor väcks till liv. Men hur ska man kunna välja när gamla drömmar ställs mot nya?
Visa hela texten

Fler böcker av Christina Schiller

  • Brutna små regler

    Christina Schiller

    Efter sju års kringflackande återvänder Agnes Bergnér hem till det värmländska samhället Forsberga. I det lilla torpet finner hennes rastlösa själ äntligen ro och hon tillbringar dagarna i sin ateljé med hunden Pippa. När galleristen Marcus Ahlste...

  • Hemligheter små

    Christina Schiller

    För tio år sedan lämnade Alexandra sin hemstad. När hennes mamma blir sjuk tvingas hon återvända - till barndomsvännen Daniel, till blomsteraffären hon älskade men också till de smärtsamma minnen hon flytt ifrån. Mötet med det förflutna rör upp st...

Bloggat om Små stjärnor i natten