Farlig lust ; Med på noterna ; Den oskyldiga kyssen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Romantik
Antal sidor
483
Utgivningsdatum
2020-01-02
Förlag
Förlaget Harlequin
Översättare
Åke Rydell, Lisza Ray, Marine Alrup
Dimensioner
178 x 110 x 30 mm
Vikt
266 g
SAB
Hce
ISBN
9789150945546
Farlig lust ; Med på noterna ; Den oskyldiga kyssen (häftad)

Farlig lust ; Med på noterna ; Den oskyldiga kyssen

Häftad Svenska, 2020-01-02
98
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Farlig lust
När Emily Richardson bryter sig in på Pasja Virsjilas kontor och stjäl företagshemligheter får han panik. Dessutom har hon mage att utpressa honom! Men Pasja har sina egna villkor. Han ska hålla sin del av avtalet om hon följer med till hans privata ö det enda stället där han är säker på att hon inte avslöjar något. Men under en tropisk storm blåser vinden bort både misstankar och hemligheter för att avslöja något ännu farligare lust!

Med på noterna
Musikproducenten Jake Sorenson ger aldrig efter för frestelser när det gäller jobb även om lockelsen är hans senaste fynd, Caitlin Ryan. Hon är vacker, begåvad som få och det ultimata testet av Jakes gyllene regel. Caitlin i sin tur är fast besluten att fokusera på sångkarriären. Men hon har aldrig någonsin mött en så oemotståndlig man som Jake. Deras begär efter varandra byggs snart upp till ett crescendo. Det verkar som att vissa regler är till för att brytas ...

Den oskyldiga kyssen
Victoria Calder har en plan. Hon ska få tillbaka företaget familjen en gång ägt och det finns bara ett sätt att lyckas: genom att gifta sig. Dmitri Markin är långt ifrån någon hon skulle kunna förälska sig i, dessutom är kärlek och passion inget hon ägnar sig åt längre. Problemet är bara att Dmitris närvaro får henne helt ur balans. Först en oskyldig kyss sedan går ingenting som planerat!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Farlig lust ; Med på noterna ; Den oskyldiga kyssen
  2. +
  3. Förfluten romans ; Rosor i Paris

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förfluten romans ; Rosor i Paris av Pippa Roscoe, Melanie Milburne (häftad).

Köp båda 2 för 207 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna