Begäret ; Nätter i Rio (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Romantik
Antal sidor
317
Utgivningsdatum
2020-06-03
Förlag
Förlaget Harlequin
Översättare
Erik Norrby, Carina Strömqvist
Dimensioner
178 x 110 x 20 mm
Vikt
174 g
SAB
Hce
ISBN
9789150945737
Begäret ; Nätter i Rio (häftad)

Begäret ; Nätter i Rio

Häftad Svenska, 2020-06-03
79
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Begäret/ För att undvika en medieskandal måste Lauren Clarke gifta sig. Det har hennes chef bestämt. Och den blivande mannen är ingen mindre än hans bror, eremiten Dominik James, mannen som blev bortlämnad som liten och nu är tillbaka. Problemet är att han inte vill ha något med familjen att göra - och inte heller med Lauren. Trots motviljan växer starka känslor fram mellan dem. De är dock rörande överens om att få känna kärlek är få förunnat. Men det var innan de visste bättre!

Nätter i Rio/ På kronprinsen av Santo Sierras långa lista med potentiella brudar står Jasmine Nichols längst ner. Hon passar bra i sängen, det har han erfarenhet av, men inte som prinsessa. Hon visar sig nämligen vara en tjuv! Jasmine borde egentligen strykas från listan. Problemet är att bara tanken på henne får hans kropp att vibrera av åtrå. Han inser snart att hon inte bara stulit viktiga dokument, utan även hans hjärta ...
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Begäret ; Nätter i Rio
  2. +
  3. Ögon som glittrar ; Störst av allt är kärleken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ögon som glittrar ; Störst av allt är kärleken av Jackie Ashenden, Clare Connelly (häftad).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna