Önskningar på ön / Din plats på jorden (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Läkarromaner
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2020-09-02
Förlag
Förlaget Harlequin
Dimensioner
178 x 110 x 19 mm
Vikt
176 g
ISBN
9789150948189
Önskningar på ön / Din plats på jorden (häftad)

Önskningar på ön / Din plats på jorden

Häftad Svenska, 2020-09-02
79
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Önskningar på ön/ Anna Raymond mötte sin livs kärlek på läkarutbildningen i England. Hon trodde känslorna var besvarade, men Leo Aretino lämnade henne hastigt och utan förklaring. När Anna flera år senare reser till Leos hemland Tovahna är ett möte mellan dem oundvikligt. Till hennes förvåning gör Leo det väldigt tydligt att han inte vill ha med henne att göra. Anna blir först uppgiven, men bestämmer sig sedan för att ta reda på anledningen till hans motstånd. Något som blir lättare sagt än gjort ...

Din plats på jorden/ Barnmorskan Ally Parker gillar sin rotlösa livsstil - som före detta fosterbarn är hon van att inte binda sig för hårt till människor och platser. Även hennes senaste jobb är tillfälligt. Tills hon möter sin nye chef, den snygge singelpappan Flynn Reynolds! Det börjar visserligen bara som en flirt - men Flynn och hans ljuvlige lille son har en dragningskraft på Ally som hon aldrig tidigare känt. Kan Flynn övertyga henne om att det är här hon hör hemma?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Önskningar på ön / Din plats på jorden
  2. +
  3. Ängel i vit rock ; När klockorna ringer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ängel i vit rock ; När klockorna ringer av Tina Beckett, Sue MacKay (häftad).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna