Ett läkande leende / Beslutet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Läkarromaner
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2020-10-01
Förlag
Förlaget Harlequin
Dimensioner
178 x 110 x 18 mm
Vikt
176 g
ISBN
9789150948202
Ett läkande leende / Beslutet (häftad)

Ett läkande leende / Beslutet

Häftad Svenska, 2020-10-01
84
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Ett läkande leende/ När hundföraren Cassandra Bellow anländer till rehabiliteringskliniken i Skottland är hon nere på botten. Hon har skadats svårt i en räddningsinsats och förlorat sin älskade hund. Men så dyker klinikens charmige chef Lyle Sinclair upp och ställer allt på ända. Med sin skotska charm och sina förtjusande terapihundar får han Cassandras livslust att långsamt komma tillbaka. Problemet är bara att hon snart måste åka hem till USA. Om inte Lyle ber henne stanna förstås ...

Beslutet/ Ett oroväckande sms får läkaren Olivia Donaldson att packa väskan och bege sig till Cutter's Creek. Hennes pappa, som hon inte träffat sedan hon var liten, är allvarligt sjuk och återvändandet sker med blandade känslor. Men inte nog med det, pappans charmige läkare Zac Cameron får henne att uppleva känslor hon inte trodde fanns. När hon mitt i allt blir erbjuden en tjänst på sjukhuset måste hon fatta ett livsavgörande beslut - och i det involveras en viss läkare med bruna ögon.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ett läkande leende / Beslutet
  2. +
  3. En tid för oss / Tillbaka till livet

De som köpt den här boken har ofta också köpt En tid för oss / Tillbaka till livet av Louisa Heaton, Susan Carlisle (häftad).

Köp båda 2 för 163 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna