Självkänslans tid : 6-13 år (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Föräldramagi
Antal sidor
228
Utgivningsdatum
2020-09-01
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Sabina Söderlund
Medarbetare
Paulson, Charlotta (form)
Illustratör/Fotograf
Hanna Lövdahl
Dimensioner
217 x 155 x 17 mm
Vikt
534 g
SAB
Dofa
ISBN
9789150961706
Självkänslans tid : 6-13 år (häftad)

Självkänslans tid : 6-13 år

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2020-09-01
195
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Under grundskoleåren formar barnet sin personlighet och finner sin plats i ett större sammanhang. Den här boken guidar dig som förälder genom de händelserika åren som präglas av stora känslor.

Psykologen, familjeterapeuten och trebarnsmamman Hedvig Montgomery har blivit känd för sitt moderna och raka förhållningssätt. I sina böcker delar hon generöst med sig av egna erfarenheter och guidar dig till hur du och ditt barn bäst bygger upp den självkänsla och trygghet som behövs för att skapa en nära relation som varar livet ut. I den fjärde delen i serien Föräldramagi guidar Hedvig Montgomery dig genom grundskoleåren tiden då barnet finner sin plats i ett större sammanhang. Perioden präglas av stora och svårhanterliga känslor och det är nu som barnets personlighet tar form.

Hedvig Montgomery svarar på frågorna som alla föräldrar ställer, bland andra: Hur får jag mitt barn att anförtro sig när något känns svårt? Vad gör jag om mitt barn känner sig ensamt? Hur ska jag förhålla mig till sociala medier? Hur ska jag prata med barnet om känslor och sexualitet? Hur mycket tid ska vi lägga på läxor?

Självkänslans tid är en modern föräldrahandbok som ger både dig och dina barn bättre självkänsla.

"Går rakt på sak med vad föräldrar behöver veta" Jesper Juul

"Författaren varvar praktiska och handfasta tips och råd med egna erfarenheter och exempel från andra familjer, vilket tillsammans ger en varm, kärleksfull och stöttande föräldrahandbok." Carola Forslund, BTJ-häftet

De andra böckerna i serien: Föräldramagi, Miraklens tid 0-2 år, Fantasins tid: 2-6 år

HEDVIG MONTGOMERY är uppvuxen i Uppsala och utbildad psykolog med inriktning på familje- och parterapi. Hennes böcker har hyllats av bland andra den danska författaren och familjeterapeuten Jesper Juul. Sedan 1999 driver Hedvig Montgomery en egen mottagning i Norge och håller populära kurser och föreläsningar. Självkänslans tid är fjärde boken i serien Föräldramagi som sålts till 23 länder och toppat listorna i Norge.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Självkänslans tid : 6-13 år
 2. +
 3. Föräldramagi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Föräldramagi av Hedvig Montgomery (häftad).

Köp båda 2 för 390 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Självkänslans tid : 6-13 år. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Jättebra!
  Sofia, 25 februari 2021

  Verkligen användbar information utan omsvepningar. Tydlig och positiv! Har läst alla böcker i serien och känner mig riktigt stärkt som förälder av dem!

 2. En bok alla föräldrar borde ha i sin hylla!
  Villivonkansbooks, 21 december 2020

  Självkänslans tid är den fjärde boken i psykologen Hedvig Montgomerys serie Föräldramagi. Jag läste den första i serien när den kom och blev helt överväldigad av hur bra och innehållsrik den var. Den nya boken Självkänslans tid är precis lika bra! Det är en bok som borde finnas i alla föräldrars bokhyllor för att kunna plockas fram när frågor dyker upp. För frågorna dyker ju ständigt upp när man har barn. Boken är som en peppande kompis som alltid finns där för en med goda råd och stöd. För d... Läs hela recensionen

 3. Självkänslans tid
  Åse Johansson , 26 november 2020

  Jag har valt att köpa två exemplar av denna bok.
  En fick min dotter som har två flickor 5år och 8 år den andra gav jag till en vän som har stora bekymmer med sin son.
  Anledningen att jag valt denna bok är att den är användbar på olika sätt du kan själv läsa den du kan ventilera tillsammans med din partner eller i en bokcirkel. Boken är lättläst och upplagd så den blir enkel för alla även om du inte har en pedagogisk bakgrund.
  Jag läste den först och fastnade för den.
  Mycket bra tycker jag.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Hedvig Montgomery