5 am club : äg din morgon och förändra ditt liv (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
317
Utgivningsdatum
2020-09-10
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Cicci Lyckow Bäckman
Originaltitel
The 5 am club
Dimensioner
178 x 110 x 21 mm
Vikt
170 g
SAB
Dokb
ISBN
9789150961850

5 am club : äg din morgon och förändra ditt liv

(14 röster)  |   Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2020-09-10
79
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Under morgonens första magiska timma kan du lägga grunden för ett hälsosammare, mindre stressigt och mer framgångsrikt liv. Den numera smått legendariska ledarskapscoachen Robin Sharma började utveckla sitt revolutionerande koncept för drygt 20 år sedan. Sedan dess har hans 5 AM-metod hjälpt otaliga människor världen över att öka sin produktivitet och finna lugn och fokus, i en tid då behovet av detta är större än någonsin.

I 5 AM CLUB delar han med sig av metoden som hjälper dig att ta kontroll över din kropp och dina tankar, genom att starta dagen med 20 minuter träning, följt av 20 minuter mentala övningar och till sist 20 minuter personlig utveckling. Efteråt känner du dig mer inspirerad och fokuserad redo för dagens alla utmaningar.

5 AM CLUB är både ett manifest och en handbok. En bok som på riktigt kommer att förändra ditt liv. För alltid! 5 AM CLUB lär dig

* att utnyttja den lugna timmen innan resten av världen och familjen vaknar

* en steg-för-steg-metod som ger dig tid för träning, meditation och personlig utveckling

* vinnande vanor som håller hela livet: tekniker och strategier för att vakna tidigt och få en kickstart som hjälper dig att behålla fokus hela dagen

* hur du tar hand om dina drömmar, skyddar dig mot vardagens alla tekniska och sociala distraktioner och blir den bästa, mest hållbara, versionen av dig själv

"Robin Sharmas böcker hjälper människor världen över att förbättra sina liv." Paolo Coelho

ROBIN S. SHARMA är en hyllad kanadensisk författare, föreläsare, ledarskapsexpert samt före detta jurist. Han är mest känd som författaren till Munken som sålde sin Ferrari, och hans böcker har sålt i 15 miljoner exemplar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. 5 am club : äg din morgon och förändra ditt liv
 2. +
 3. Deep Work : hur du finner fokus och djupjobbar i en distraherande värld - strategier för kontroll, mindre stress och digital minimalism

De som köpt den här boken har ofta också köpt Deep Work : hur du finner fokus och djupjobbar ... av Cal Newport (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av 5 am club : äg din morgon och förändra ditt liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Konsten att skaffa sig en ny vana.
  Ann Erikson, 23 februari 2021

  Intressant vad man kan göra för att stärka kroppen och psyket. Händer något positivt hos mig när jag ställer klockan på 05.00 och går upp och gör gymnastik. Sen kommer reflektionen direkt när jag sitter och skriver. Är trött men känner mig glad, positiv och nöjd. Har nu kört 40 dagar och har 26 dagar kvar. Blir spännande hur jag mår senare och om jag tänker behålla den här rutinen i framtiden.

 2. Äg din morgon - förändra ditt liv
  Sandro, 12 oktober 2020

  Är du redo för att förändra ditt liv? Läs 5 Am Club och följ Robin Sharma på sociala medier samt se hans The Mastery Sessions på YouTube.

Visa alla 2 recensioner