En brud på miljonen ; Tornets hemlighet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Romantik
Antal sidor
314
Utgivningsdatum
2021-01-04
Förlag
Förlaget Harlequin
Översättare
Linn Derrick, Linda Lundgren
Dimensioner
178 x 110 x 19 mm
Vikt
169 g
SAB
Hce
ISBN
9789150961867
En brud på miljonen ; Tornets hemlighet (häftad)

En brud på miljonen ; Tornets hemlighet

Häftad Svenska, 2021-01-04
104
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
En brud på miljonen/ Hon måste hitta ett sätt att bli av med sina skulder och hjälpa sin mamma till ett bättre vårdhem! Alice Smart är en hårt arbetande kvinna som varken hinner eller vill dejta en man. Hennes åsikt är att män är svekfulla svin som inte går att lita på. Men när chefen, den heta miljardären Thanos Stathakis, ber om hennes hjälp behöver hon inte fundera länge. Ett fejkat äktenskap kan hjälpa dem båda att lösa sina problem. Ingen av dem har dock räknat med att bli kär på riktigt ...

Tornets hemlighet/ För att rädda familjens ekonomi tvingas yngsta dottern Angelina gifta sig med Benedetto Franceschi. Italienaren är rik och mäktig, men ryktet säger att han har haft sex fruar! Men Angelina är inte lättskrämd. Något med Benedettos aura fascinerar och trollbinder och när hans händer rör vid hennes kropp står tiden stilla. Så det är med skräckblandad förtjusning som hon anländer till hans slott inför den stundande bröllopsnatten. Men vad döljer sig bakom den strängt förbjudna dörren? Vad är det för lekar den gåtfulla mannen leker?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En brud på miljonen ; Tornets hemlighet
  2. +
  3. På behörigt avstånd ; Ett chockerande pris

De som köpt den här boken har ofta också köpt På behörigt avstånd ; Ett chockerande pris av Katy Evans, Olivia Gates (häftad).

Köp båda 2 för 208 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna