Åtrå i natten ; Beskyddaren ; Prinsessa på lånad tid (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Romantik
Utgivningsdatum
2021-07-01
Förlag
Förlaget Harlequin
Dimensioner
178 x 110 x 30 mm
Vikt
246 g
SAB
Hce
ISBN
9789150964585
Åtrå i natten ; Beskyddaren ; Prinsessa på lånad tid (häftad)

Åtrå i natten ; Beskyddaren ; Prinsessa på lånad tid

Häftad Svenska, 2021-07-01
98
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Åtrå i natten/ Den nykrönta shejken Zayed Al Afzal får sitt folks erkännande genom att gifta sig. Hans rådgivare har en uppsjö av förslag på vackra kvinnor, men när Zayed träffar viljestarka Nadia Amani är valet lätt. Först efter bröllopet får han veta att Nadia är hans fiendes dotter! Men när mörkret sänker sig över kungadömet kan han inte längre motstå den starka passionen ...

Beskyddaren/ För att kunna beskydda den vackra och självständiga prinsessan Ava de Veers måste James Wolfe fokusera på sin uppgift. Men efter att ha tillbringat en passionerad natt i hennes säng blir det väldigt svårt för den specialutbildade elitsoldaten att hålla huvudet kallt. Han måste dock lägga band på sina känslor för brister han i uppmärksamhet för bara en sekund kan det kosta henne livet.

Prinsessa på lånad tid/ Rosa Corretti har flytt Sicilien och sin dominanta familj sedan en fruktansvärd hemlighet avslöjats. I Paris möter hon den stiliga Kulal, som visar sig vara en äkta prins! Han tar henne med storm och olika omständigheter tvingar in dem i ett skenäktenskap. Men snart visar sig Kulal omöjlig att leva med. Måste Rosa fly igen? Eller är prinsen redo att möta sina demoner från det förflutna?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Åtrå i natten ; Beskyddaren ; Prinsessa på lånad tid
  2. +
  3. Prinsen i Saint Tropez ; Förevigad flirt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Prinsen i Saint Tropez ; Förevigad flirt av Abby Green, Susan Stephens (häftad).

Köp båda 2 för 196 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »