Nattstad (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
En spanares kamp mot prostitutionen (del 2)
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2022-09-08
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Dimensioner
179 x 110 x 26 mm
Vikt
239 g
SAB
Oepb-cz Stockholm
ISBN
9789150971286

Nattstad

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2022-09-08
79
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Berättelser från en ljusskygg värld få kan föreställa sig

Kriminalinspektör Simon Häggströms debutbok Skuggans lag slog ner som en blixt i prostitutionsdebatten. Den självbiografiska boken visade på ett hårt och realistiskt vis upp flera av samhällets skuggsidor och gjorde upp med myten om "den lyckliga horan".

Nattstad är den fristående uppföljaren och precis som sin föregångare innehåller den starka berättelser som chockerar och berör. Här får vi möta människohandlaren Andrei som sålt kvinnor i Sverige, den unga flickan Lyda som ensam försöker överleva på Stockholms gator och den modiga Jasmina som hjälper Simon och hans kollegor i jakten på en pedofil. Simon berättar om en ljusskygg värld som de flesta av oss inte kan föreställa oss ens i våra vildaste fantasier. Boken inkluderar även ett unikt fotomaterial ur författarens eget arkiv.

Simon Häggström är författare och polisinspektör vid Norrmalmspolisen i centrala Stockholm. Under tretton år har han arbetat som polis med inriktning mot prostitution och människohandel. Fackboken Skuggans lag kom ut 2016 och Nattstad (för första gången) 2017. Han romandebuterade 2019 med Flickorna som sprang, som är den inledande delen i serien om människohandelsgruppen. Uppföljaren I skuggan av sektor 5 kom ut 2020 och Systrarna och ensamheten 2022.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nattstad
  2. +
  3. Skuggans lag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skuggans lag av Simon Häggström (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nattstad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jobbig men viktig läsning!

    Det är verkligen svårt att skriva något om denna bok, den väcker så mycket känslor att allt bara blir ett virrvarr av tankar. Men jag ska försöka göra någon form av recension.

    Det som händer i "Nattstad" är vardagen för många människor, alltför många. Man får följa Prostitutionsgruppen, en enhet vid Stockholmspolisen, i deras kamp mot människohandel och prostitution. Varje kapitel handlar om en enskild person eller händelse och vi får se prostitutionen från såväl kvinnans, sexköparen... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Simon Häggström