Svenska brott. S1, Sommarstugemordet i Arboga. A9 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (37.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Svenska brott - Sommarstugemordet i Arboga (del 9)
Inläsare
Thomas Bodström, Per Runhammar
Utgivningsdatum
2018-05-07
Upplaga
1
Förlag
Tiden förlag
ISBN
9789151500102
Svenska brott. S1, Sommarstugemordet i Arboga. A9 (ljudbok)

Svenska brott. S1, Sommarstugemordet i Arboga. A9 Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-05-07
49
Ladda ned och läs i en ljudboksläsare. Tips på appar
"Jag har fullt av hål i kroppen."

Sent på kvällen den 3 augusti 2016 får SOS Alarm det desperata samtalet från en 63-årig kvinna i sommarstugan vid Hjälmaren. Kvinnan, Anki Möller, är chockad och svårt skadad av flera knivhugg. Intill i sängen ligger hennes man död. Det här blir upptakten till ett av de senaste årens mest omskrivna och sensationella mordfall, där spåren snart leder bakåt till ytterligare ett dödsfall.

Ljudserien Sommarstugemordet i Arboga berättar i nio avsnitt hela historien om knivattacken, från den ödesdigra kvällen vid stugan till domen i hovrätten. Författarna Thomas Bodström, advokat och före detta justitieminister, och Lars Olof Lampers, journalist och redaktör för Veckans brott, har tagit del av unikt material och leder oss genom de små detaljerna och de stora dragen. De följer polisens arbete via vittnesuppgifter, spaningsinsatser och förhör - ända fram till domarna som fallit.

Sommarstugemordet i Arboga är säsong 1 av serien Svenska brott, och produceras av Tiden tillsammans med Tredje Statsmakten Media. Ett stort antal personer som förekommer i den här skildringen har av integritetsskäl fått sina namn anonymiserade.

Avsnitt 9: Rättegång
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna