Hidden S1A3 Irrbloss : Tre veckor efter hennes död (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (44.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hidden - Irrbloss (del 3)
Inläsare
Lo Kauppi, Filip Alexanderson
Utgivningsdatum
2019-06-03
Upplaga
1
Förlag
Tiden förlag
ISBN
9789151501000
Hidden S1A3 Irrbloss : Tre veckor efter hennes död (ljudbok)

Hidden S1A3 Irrbloss : Tre veckor efter hennes död Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2019-06-03
59
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Stockholm, 1973. En bomb exploderar på polska ambassaden. Den unga ordningspolisen Viveca vill utreda, men chefen vägrar lyssna. Hemma i radhuset hotar familjetristessen. Som boxare är Viveca van att ta ut frustrationen med knytnävarna. Men på jobbet möter hon hårt motstånd och börjar misstänka att någon högre upp är inblandad. Med dottern Emma i släptåg bestämmer sig Viveca för att ta saken i egna händer.

Det är då hon möter en pojke som tycks besitta en övernaturlig styrka och sprickan till de Dolda öppnas: människor med märkvärdiga egenskaper. Några är starka och styr, medan andra lever ett hårt liv på gatan. För samtidigt som de Dolda har förstärkta förmågor behöver de lindring. En del väljer alkohol och andra - elektricitet.

I tv-serien Hidden - Förstfödd syns Izabella Scorupco i rollen som Viveca Eldh. I IRRBLOSS utforskar Filip Alexanderson sitt urban fantasy-universum genom att berätta Vivecas backstory i ett 70-tals-Stockholm inte helt olikt vår tid. Med inspiration från såväl Spanarna på Hill Street och The Wire som nordisk mytologi tecknas en bild av ett samhälle där makten har vida förgreningar och mörka hemligheter.

Avsnitt 3.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Filip Alexanderson