Tystad - 1 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (15.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Tystad (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Tomas Norström, Cecilia Nilsson, Christopher Lehmann, Siham Shurafa
Utgivningsdatum
2020-08-20
Upplaga
1
Förlag
Tiden förlag
ISBN
9789151501178
Tystad - 1 (ljudbok)

Tystad - 1 Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-08-20
59
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Lördag 4 maj 2019 sker ett terrordåd på Arlanda flygplats. Panik bryter ut och hela Sverige stannar upp. Media rapporterar om döda och skadade, och folk sitter som klistrade framför nyheterna. Det tar inte lång tid innan polisen hittar sina misstänkta: tre tonårstjejer. En av dem heter Elise Björk. Hon är 16 år, och snart kommer hon att pekas ut som hjärnan bakom terrorattentatet.

Ett år senare gör Elises pojkvän Milad en radiodokumentär som slutarbete på gymnasiet. Dokumentärserien TYSTAD är hans försök att nyansera bilden av Elise. I omvärldens ögon är hon ett monster, men för Milad är det inte alls så enkelt. Och nu vill han berätta sin historia.

Avsnitt 1: Vem var Elise Björk innan allt hände? Milad börjar sin berättelse när Elise är 14 år, och har så mycket ångest över miljön att hon börjar skada sig själv. Hennes liv ska snart ta en dramatisk vändning.

***

TYSTAD är en fiktiv dokumentärserie av Åsa Anderberg Strollo och Lisa Bjärbo. I rollerna: Christopher Lehmann, Mira Mitchell, Cecilia Nilsson, Siham Shurafa, Tomas Norström m. fl.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna