Irrbloss (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Hidden - Irrbloss (del 1)
Antal sidor
241
Utgivningsdatum
2019-06-03
Upplaga
1
Förlag
Tiden
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
SAB
Hc
ISBN
9789151501413
Irrbloss (häftad)

Irrbloss

Häftad Svenska, 2019-06-03
139
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Stockholm, 1973.

En bomb exploderar på polska ambassaden. Den unga ordningspolisen Viveca vill utreda, men chefen vägrar lyssna. Samtidigt hotar familjetristessen hemma i radhuset. Som boxare är Viveca van att ta ut frustrationen med knytnävarna. Men på jobbet möter hon hårt motstånd och börjar snart misstänka att någon högre upp är inblandad. Med dottern Emma i släptåg bestämmer sig Viveca för att ta saken i egna händer.

Det är då hon möter en pojke som tycks besitta en övernaturlig styrka och sprickan till den Dolda världen öppnas, en värld där människor har märkliga förmågor och en sträng hierarki råder. Några är starka och styr, medan andra lever ett hårt liv på gatan. Mötet med den nya världen blir omtumlande när Viveca själv tvingas konfrontera sitt nyväckta inre.

Filip Alexanderson, född 1975, är skådespelare och regissör. År 2015 debuterade han som författare med urban fantasy-thrillern Förstfödd, som 2017 följdes av Elddöpt. Med Irrbloss fortsätter han berättelsen i 1970-talets Stockholm.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Irrbloss
 2. +
 3. Elddöpt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Elddöpt av Filip Alexanderson (pocket).

Köp båda 2 för 194 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Filip Alexanderson

 • Elddöpt

  Filip Alexanderson

  Jonas Hellemyr hålls gömd i fängelse för att undkomma Tribunalens mördare, en grupp som leds av hans egen far. Han har upptäckt att han är en av de dolda – individer med märkliga förmågor gömda mitt ibland oss. Systrarna Signe och Liv blir 1...

 • Förstfödd

  Filip Alexanderson

  Tjugofemårige juridikstudenten Jonas jobbar svart på byggen för att kunna försörja sin sjuka mamma. En dag råkar han ut för en svår olycka men överlever mirakulöst. Hans tillvaro vänds upp och ner och han måste försöka förstå vem han är och vad so...

Bloggat om Irrbloss