Livet med Lif - 1 - Det goda dåliga samvetet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Livet med Lif (del 1)
Utgivningsdatum
2019-09-25
Upplaga
1
Förlag
Tiden förlag
ISBN
9789151501901
Livet med Lif - 1 - Det goda dåliga samvetet (e-bok)

Livet med Lif - 1 - Det goda dåliga samvetet E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-09-25

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    59
Visa alla 1 format & utgåvor
Det som är gjort är gjort och inget att grubbla över, tycker vissa. Siktet framåt och ingen tid för ånger! Andra grämer sig över minsta lilla och hittar fel i alla sina handlingar. Skam och skuld är starka krafter som kan vara svåra att hantera, men ska vi slänga bort samvetet helt? Kan det vara bra att ta en brottningsmatch med sina brister då och då?

Camilla Lif, präst och radiopratare, använder sin erfarenhet från många års möten med människor när hon tar sig an frågorna och känslorna som bubblar inom oss alla. Med humor, djup och lätthet provar Camilla Lif nya sätt att tänka kring oss människor och hur vi fungerar. Finns det vägar utanför de vanliga tankespåren? En stund med denna kloka röst hjälper dig att lyfta blicken och se varmare på dig själv och din omvärld. Välkommen till Livet med Lif!

Livet med Lif är en serie på åtta fristående avsnitt. Camilla Lif är präst i Katarina församling i Stockholm. Hon medverkar ofta i Sveriges Radio, till exempel i Tankar för dagen och Spanarna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Lif