Den andra pandemin (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (216.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Richard Forsgren
Utgivningsdatum
2020-07-03
Upplaga
1
Förlag
Tiden förlag
ISBN
9789151504032
Den andra pandemin (ljudbok)

Den andra pandemin Ljudbok

(35 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-07-03

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Spänningsroman om kampen för överlevnad

Gamla stan i Stockholm. Tre män insjuknar plötsligt i en sjukdom som förbryllar läkarna. Patienterna vårdas isolerade på Karolinska, men blir snabbt sämre. Den amerikanske epidemiologen Noah är på besök i Sverige och dras in i utredningen om det okända, ebolaliknande viruset.

Det lilla utbrottet i Stockholm växer snabbt och under en rekordhet värmebölja börjar sjukdomen spridas över världen. Noah återvänder till USA och arbetar febrilt för att hindra smittan, men rapporterna om nya fall kommer tätare och tätare. Samtidigt kämpar Noahs fru Katie och deras lilla dotter Amelia genom ett kollapsande samhälle, mot andra människor för vatten och skydd, och för att ta sig till Noah och deras hem. Noah blir alltmer besatt av att spåra virusets ursprung, men det hans utredning avslöjar verkar omöjligt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den andra pandemin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Grymt spännande
    -, 11 november 2020

    Wow!! Det här var grymt spännande. Helt klart my cup of tea. Jag hade dock svårt med inläsaren. Hade inte boken varit så bra hade jag gett upp. Jag valde uppläsningshastighet 1,50 och då blev det bättre. Tack och lov, för jag ville verkligen lyssna på den här boken. Daniel Sandbergs debut är en "bara ett kapitel till- bok". Så himla bra. Så fängslande. Det är välskrivet med en spännande dramaturgi och karaktärerna är lätta att ta till sig. Jag dras med i berättelsen och befinner mig på flykt ... Läs hela recensionen

  2. Skrämmande verkligt
    Kim M. Kimselius, 24 juli 2020

    En spännande berättelse som är nog så intressant när Coronapandemin drar fram över världen och skördar dödsoffer. Den andra pandemin av Daniel Sandberg är lättläst och inte så lång. Händelsen tar oss med runt om i världen, men börjar i Stockholm, där den amerikanske epidemiologen Noah är på besök i Sverige tillsammans med sin fru Katie och dotter Amanda. Från hotellfönstret ser de ett slukhål bildas utanför. Varje gång de är tillbaka på hotellet iakttar de männen som arbetar med slukhålet. Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner