Promenera med Sofia - Kondition (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (15.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Promenera med Sofia (del 2)
Inläsare
Sofia Åhman
Utgivningsdatum
2021-05-30
Upplaga
1
Förlag
Tiden förlag
ISBN
9789151504612
Promenera med Sofia - Kondition (ljudbok)

Promenera med Sofia - Kondition Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-05-30

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Följ med Sofia Åhman på träningspromenad!

Med promenader får du dagsljus, frisk luft och motion. Träningsprofilen Sofia Åhman visar nu hur du kan få ut ännu mer av dina promenader genom att lägga till enkla övningar och tempoväxlingar.

I den här ljudboken guidar Sofia Åhman dig genom en promenad på ca 30 minuter. Du behöver ingenting annat än ett par sköna skor. Sofia säger till när det är dags att stanna och göra övningar, och när det är dags att promenera vidare. Det enda du behöver göra är att gå ut genom dörren och sätta på ljudboken - sen följer du bara Sofias instruktioner.

I promenaden KONDITION är det fokus på kondition och tempo för att öka pulsen i olika intervall - allt utifrån din egen takt. Om du tycker om att gå med stavar kan du göra det.

Sofia Åhman är den omtyckta träningsprofilen som med sitt program Hemmagympa med Sofia på SVT fått hela Sverige att röra på sig under pandemin. Rörelse och träning är en riktig mirakelmedicin, och det behöver inte vara krångligt. Följ med på promenad med Sofia Åhman!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Promenera med Sofia - Kondition. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jättebra konditionsträning
    Kerran, 22 juni 2021

    Med Sofia tvingas man på ett mycket positivt sätt att kämpa för att öka farten under promenaden. Rekommenderas starkt av mig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofia Åhman