Att växa som vuxen (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
279
Utgivningsdatum
1995-10-01
Upplaga
4
Förlag
Prisma
Medarbetare
Ternhag, Gunnar, 1948-
Illustratör/Fotograf
Hans Arnold
Illustrationer
ill.
Dimensioner
215 x 215 x 23 mm
Vikt
520 g
SAB
Dok,Dof
ISBN
9789151828060

Att växa som vuxen

nya perspektiv på dig själv och andra

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 1995-10-01

Slutsåld

"Denna bok har hjälpt mig mer än all behandling jag utsatts för" är ett exempel på de många positiva omdömen "Att växa som vuxen" har fått från en bred och talrik publik sedan den utgavs 1980.

Här får läsaren på ett bitvis humoristiskt men samtidigt seriöst sätt hjälp att känna igen svårigheter i livet, men framför allt med att få nya perspektiv. Läsaren får stöd med att kämpa framgångsrikt, snarare än att inrikta sig på att bli botad.

Att använda livet som psykoterapi i stället för att, som många gör i onödan, använda psykoterapi som liv är en av huvudtankarna i denna bok. Författaren talar med ett enkelt och självklart språk om det som är allt annat än enkelt och självklart. Boken används förutom av många enskilda personer också vid högskolor, inom socialtjänsten, i studiecirklar och vid arbetsledarutbildningar.

Boken har sålts i en upplaga om 100 000 ex.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Att växa som vuxen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Läs den
    Baris Yücel, 6 januari 2004

    Grym bok som får en att tänka efter gällande samspelet mellan en själv och omgivningen. Väldigt pedagogisk och lättfattlig med många upplysande exempel. Klart läsvärd. Jag har i och för sig inte läst något inom psykologins värld men denna bok får mig att vilja läsa mer om detta ämne.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anders Engquist