Vishetens Sten. 1. Konungarnas Dal (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Vishetens sten (del 1/4)
Utgivningsdatum
2000-03-01
Upplaga
1
Förlag
Prisma Bokförlag
Översättare
Ingrid Pleyber
Originaltitel
Néfer le silencieux
SAB
Hcej.01
ISBN
9789151837376
Vishetens Sten. 1. Konungarnas Dal (inbunden)

Vishetens Sten. 1. Konungarnas Dal

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2000-03-01

Slutsåld

På stranden väster om Thebe, i Deir el-Medineh i det gamla Egypten kan man än i dag besöka resterna av det som en gång kallades Sanningens plats. Åren 1550 till 1071 f Kr bodde här ett brödraskap av hantverkare och konstnärer. Deras främsta uppgift var att skapa faraonernas evighetsbyggnader i Konungarnas dal. Om denna plats och de händelser som kom att utspelas här handlar Christian Jacqs nya romanserie "Vishetens sten" som består av fyra delar. Den första utkommer nu i 24 länder samtidigt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vishetens Sten. 1. Konungarnas Dal. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Resa i tiden
    Aus, 12 augusti 2021

    Älskar den här boken! :) Så spännande att få vara med i pyramiderna, och få inblick i seder från den tiden. Mystiska ritualer och passion för skapelsen och livet. Längtar efter att läsa fortsättningen!!

  2. Outhärdlig kiosklitteratur
    Mikael, 23 mars 2003

    Efter att ha plågat mig igenom Jacqs Ramses-svit trodde jag att det inte var möjligt att skriva sämre böcker. Tydligen hade jag till min överraskning fel; med sin nya (kommersiella) svit om Egypten har han överträffat sig själv. Här är karaktärerna ännu mer platta, ännu mer endimensionella och stereotypa än tidigare. Man får intrycket av tecknade legofigurer, som inte berör en det minsta. Upprepningarna är här ännu tätare än t.o.m. i Ramsesböckerna. Jag kommer inte att läsa mer av Jacq, min r... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Christian Jacq