Enkla Projekt För Trädgården (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
80
Utgivningsdatum
2002-04-01
Upplaga
01
Förlag
Prisma Bokförlag
Illustratör/Fotograf
Malena Skote
Illustrationer
ill.
Dimensioner
230 x 195 x 8 mm
Vikt
365 g
SAB
Qe
ISBN
9789151839073
Enkla Projekt För Trädgården (kartonnage)

Enkla Projekt För Trädgården

Kartonnage Svenska, 2002-04-01

Slutsåld

Tillverka egna prydnader för trädgården! Boken vänder sig till alla som inte är vana vid att arbeta med händerna eller har ont om tid. Projekten i boken väcker skaparglädje, inte minst när man ser det fina resultatet.

De projekt som boken presenterar är inte stora och krångliga. I många av dessa trädgårdsprojekt använder man vanliga och billiga material, ibland på ett annorlunda sätt.
Inte heller behövs andra redskap än vad som brukar rymmas i en vanlig verktygslåda. En del projekt är praktiskt användbara, som krukor och spaljéer, andra är bara "til lyst". Alla tillför de trädgården något: skönhet, färg, variation eller atmosfär.
Beskrivningarna i boken är ett slags grundrecept. Man kan följa dem exakt men man kan också experimentera med egna varianter och ta vad man råkar ha i materialväg. Släpp loss fantasin och skaparglädjen!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Malena Skote

  • Stora betongboken : 100 projekt från prova på till proffs

    Malena Skote

    Malena Skotes tidigare böcker om betong var med och startade en trend i Sverige, där fler och fler människor började skapa med betong föremål för såväl hem som trädgård. Nu är hon tillbaka med den första riktigt stora boken om betong. Betong är et...

  • Slöjda med skräp

    Malena Skote

    Egentligen borde allt det vi kallar skräp - returpapper, plastpåsar, kartonger, trasiga kläder - inte alls kallas för skräp. Det är ju råmaterial att göra nya saker av! I Slöjda med skräp beskrivs en mängd olika projekt och tekniker, alla med illu...

Bloggat om Enkla Projekt För Trädgården