Bevara & sköta en gammal trädgård (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
280
Utgivningsdatum
2004-03-01
Upplaga
02
Förlag
Prisma
Medarbetare
Ilminge, Christina (foto)
Illustratör/Fotograf
Christina Ilminge
Illustrationer
ill. (huvudsakligen i färg)
Dimensioner
230 x 200 x 20 mm
Vikt
934 g
SAB
Qe-c:k
ISBN
9789151843193
Bevara & sköta en gammal trädgård (kartonnage)

Bevara & sköta en gammal trädgård

Kartonnage Svenska, 2004-03-01

Slutsåld

Den heltäckande praktiska boken om hur man bevarar och sköter en gammal trädgård - nu i kartonnage till överkomligt pris!

Funderar du på att renovera en gammal torpträdgård eller en villaträdgård från 1920-talet? Kanske anlägga en gurklist eller en drivbänk? Drömmer du om en gammaldags rosenträdgård eller en blomsterrundel? Det här är boken för dig som vill ta hand om en gammal trädgård och som intresserar dig för äldre tiders trädgårdsskötsel.

Boken är rikt illustrerad med färgfoton och instruktiva teckningar. Den innehåller också ett antal konkreta exempel med planer på hur äldre trädgårdar i varierande skick kan renoveras på ett varsamt sätt. Helhetssynen byggnad - trädgård är en väsentlig del av boken.

Förord av trädgårdshistorikern Maria Flinck, som också har fackgranskat texten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

Christina Ilminge är landskapsarkitekt LAR med 20 års yrkeserfarenhet från egen verksamhet i Lund. Genom uppdrag med att renovera äldre trädgårdar har hon under åren skaffat sig en gedigen kunskap inom ämnet. Hon är sedan drygt 20 år tillbaka brukare av både en gammal kolonilott och en villaträdgård.