Den gamla hunden : om den äldre hundens fysiska och psykiska välbefinnande (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2004-09-01
Upplaga
1
Förlag
Prisma
Medarbetare
Rasehorn, Eivor (fotograf)
Illustrationer
ill. (vissa i färg)
Dimensioner
248 x 177 x 15 mm
Vikt
480 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789151843308
Den gamla hunden : om den äldre hundens fysiska och psykiska välbefinnande (kartonnage)

Den gamla hunden : om den äldre hundens fysiska och psykiska välbefinnande

(2 röster)
Kartonnage,  Svenska, 2004-09-01
195

10% rabatt på allt med kod LUCIA23 i kassan

Gäller t.o.m. 13 december. Villkor

  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den gamla hunden : om den äldre hundens fysiska och psykiska välbefinnande Kan levereras innan julafton
Gamla hundar kan - och vill. Men i vår stressiga värld, till bredden fylld med plikter och måsten, tänker vi inte lika mycket på dem som inte kräver. Tyvärr blir de ofta bortglömda där de ligger tysta, följer en med blicken och bara väntar på att något ska hända. Vi tror kanske inte att de behöver stimulans på samma sätt som en ung hund. Men, så fel vi har. Precis som människor behöver åldrande hundar stimulans och fysisk träning för att hjärnan och kroppen ska fungera fullt ut. Eftersom gamla hundar oftast är lugna, kloka hundar, är det egentligen ganska enkelt att ge dem det de behöver. Det är lätt att ta dem med nästan överallt i stället för att lämna dem ensamma hemma. Bara att få följa med i bilen fram och tillbaks till affären är ett roligt avbrott, och att få hänga med matte eller husse är härligt i sig. De är villiga hjälpredor i hushållsarbetet också, t.ex. när det gäller att bära ut soporna och hämta posten. Här, i de gamla hundarnas egen bok, finns massor av tips på enkla sysselsättningar, träning, friskvård m.m. Ta vara på din gamla hund och se till så att ålderdomen verkligen blir de gyllne åren för din trogna kamrat, som den så väl förtjänar.

Anders Hallgren är Sveriges främsta hundpsykolog. Har arbetat med hundar i ca 40 år och håller kurser för blivande hundpsykologer och hundtränare. Han har gett ut ett stort antal böcker både i Sverige och utomlands. Hans bok om brandvarnarhundar blev månadens bok i somras i USA.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den gamla hunden : om den äldre hundens fysiska och psykiska välbefinnande
  2. +
  3. Fågeldagbok 2024 : årsalmanacka för egna noteringar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fågeldagbok 2024 : årsalmanacka för egna noteri... av Dan Zetterström, Bill Zetterström, Niklas Aronsson (inbunden).

Köp båda 2 för 394 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anders Hallgren

Övrig information

Här, i de gamla hundarnas egen bok, finns massor av tips på enkla sysselsättningar, träning, friskvård m.m. Ta vara på din gamla hund och se till så att ålderdomen verkligen blir de gyllne åren för din trogna kamrat, som den så väl förtjänar.