När blodsbanden brister (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
252
Utgivningsdatum
2005-01-01
Upplaga
1
Förlag
Prisma
Medarbetare
Bladh, Annika (red.)
Dimensioner
218 x 148 x 25 mm
Vikt
420 g
SAB
Oeaka,Vndp
ISBN
9789151844275
När blodsbanden brister (inbunden)

När blodsbanden brister

Inbunden Svenska, 2005-01-01

Slutsåld

När blodsbanden brister är en skrämmande, gripande och sann berättelse om en mammas kamp för sitt barn när hennes man med plötsligt visar sig vara våldsam, hotfull och ha ett stort kontrollbehov. Av hänsyn till sin son är boken skriven under pseudonym. "Boken är så spännande att jag sträckläste den. Den ger en skrämmande insikt om att svenska kvinnor och barn är rättslösa och utlämnade."
(Annika Sundbaum-Melin, journalist och författare)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hanna Svensson

  • Järndrottningen

    Julie Kagawa, Hanna Svensson

    Om mindre än tjugofyra timmar fyller jag sjutton. Men i realiteten kommer jag inte bli äldre. Jag har varit i landet Aldrig för länge, och det gör att jag inte åldras. Så trots att år har gått i den verkliga världen, är jag bara någon dag äldre än...

Bloggat om När blodsbanden brister

Övrig information

Hanna var säker på att hon hade mött mannen i sitt liv. De gifte sig nio månader efter att de hade träffats. Veckorna innan bröllopet visade Peter upp sina aggressiva sidor och sitt onormala kontrollbehov. Hon gav, trots allt, äktenskapet en chans med tanke på barnet hon väntade.
Efter två års äktenskap tvingas Hanna ge upp drömmen om kärnfamiljen. Hennes liv förvandlas till en riktig mardröm efter separationen. När Lukas börjar träffa sin pappa på egen hand mår han sämre och sämre. Vid tre års ålder kunde han sätta ord på, och berätta vad som faktiskt hände hemma hos Peter. Hanna tvingas lägga ett fasansfullt pussel. Följ Hannas kamp för att skydda sitt barn, utan stöd från samhället.