Trattoria : Italiensk mat för hela familjen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2006-01-01
Upplaga
1
Förlag
Prisma
Översättare
Jeanette Johansson
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Trattoria
Medarbetare
Yorke, Francesca (fotograf)
Illustrationer
foto
Dimensioner
264 x 208 x 18 mm
Vikt
1140 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789151845449
Trattoria : Italiensk mat för hela familjen (inbunden)

Trattoria : Italiensk mat för hela familjen

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2006-01-01

Slutsåld

Vi älskar att äta på italienska! Den italienska tv-kocken och kokboksförfattaren Ursula Ferrigno har i sin bok Trattoria samlat de bästa recepten från sina favorittrattorior. På trattoriorna lagas en del av Italiens bästa hemlagade mat. Dessa små familjeägda matställen lagar landets mest mustiga husmanskost - med stor inspiration. Boken presenterar antipasti, pastasåser, risottorätter, hela måltider och som avslutning efterrätter och tårtor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Trattoria : Italiensk mat för hela familjen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trevlig mat på "lagom" nivå...
    Helena, 22 augusti 2007

    Trattoria : Italiensk mat för hela familjen av Ferrigno är en trevlig bok på lagom nivå för den som vill laga italienskt med trevlig touch men inte allt för tidsödande recept. Det låter som en motsägelse, men recepten är lättfattliga och även den utan allt för stor erfarenhet i matlagning kan lät följa dem. Min personliga favorit är kycklingleverreceptet som ger en snabb, billig men framför allt vardags-delikat smårätt!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ursula Ferrigno

Övrig information

Vi älskar att äta på italienska! Återupplev den bästa maten från den lilla trattorian nere på hörnet. Här finns recepten – färsk och mustig familjemat med rätter från några av Italiens finaste trattorior.

Endast det bästa är gott nog! På trattoriorna lagas en del av Italiens bästa hemlagade mat. Dessa små familjeägda matställen lagar landets mest mustiga husmanskost – med stor inspiration. Mängder av örter, de färskaste frukter och grönsaker, fisk och kött lagas enkelt i grytor, i pannor och i ugnen. Här finns antipasti, pastasåser, risottorätter, hela måltider och som avslutning efterrätter och tårtor!
Boken är fylld med recept på mat från trattorior hopsamlade av den populära italienska kocken Ursula Ferrigno. Hon har fått inspiration av några av de bästa måltider hon ätit på olika trattorior över hela Italien. Rätterna kompletteras av recept från kockar på några av Ursulas favorittrattorior.
Detta är en bok med mat för hela familjen tillagad enkelt och utan krusiduller med goda, äkta och färska råvaror och ingredienser.