Millas kalastårtor (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
93
Utgivningsdatum
2006-03-01
Upplaga
1
Förlag
Prisma
Medarbetare
Tubertini, Camilla (medf.)
Illustrationer
foto
Dimensioner
195 x 200 x 10 mm
Vikt
420 g
SAB
Qcae
ISBN
9789151845548
Millas kalastårtor (inbunden)

Millas kalastårtor

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2006-03-01

Slutsåld

Babyboom och tårtbak hör ihop. Så just nu bakas det tårtor för fullt. Kalastårtor närmare bestämt.
"Det är bara fantasin som sätter gränser", brukar de duktiga, kreativa människorna som gör festliga tårtor i matmagasinen säga. Men om ens fantasi tar tvärstopp redan efter maränger, glass och chokladsås? Och om man har tre små älsklingar som var och en vill ha sin alldeles egen tårta?

Millas Kalastårtor bjuder på:
? 25 gulliga, busiga och ruskiga tårtor att baka som i recepten eller bara inspireras av.
? tips, idéer och tricks som gör bakandet smidigare, och får novisen att känna sig som ett proffs.
? speciella avdelningar för tårtbottnar, glasyrer, färg och form med mera.
? presentationer av bra bakgrejor och dekorationer som ger tårtan det lilla extra.
? stämningsfulla bilder på tårtor, produkter och barn förpackat i en ren, modern layout.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Millas kalastårtor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Toppen!
  KattisJ, 15 oktober 2007

  Detta är en bok att bli glad till och att inspireras av. Jag hade inte bläddrat i den utan köpte den på ren chansning från Bokus och blev absolut inte besviken. Den rekommenderas varmt till alla som vill baka en roligare tårta till barnkalaset!

 2. En fantastisk bok!

  Har just bläddrat i denna fantastiskt fina bok!!! När jag tog hem den kastade sig alla barnen över den och pekade på vilka tårtor de ville ha. En superhärligt inspirerande bok!!
  /Louise
  En helt fantastiskt fin bok. Jag är inte ens speciellt förtjust tårta, men denna är speciell, jag sitter mest och dreglar varje gång jag bläddrar i boken!
  /Kajsa
  Jag har gjort två av tårtorna och de var båda supergoda och lättgjorda!
  /Lina

Visa alla 2 recensioner

Övrig information

Babyboom och tårtbak hör ihop. Så just nu bakas det tårtor för fullt. Kalastårtor närmare bestämt. "Det är bara fantasin som sätter gränser", brukar de duktiga, kreativa människorna som gör festliga tårtor i matmagasinen säga. Men om ens fantasi tar tvärstopp redan efter maränger, glass och chokladsås? Och om man har tre små älsklingar som var och en vill ha sin alldeles egen tårta? Millas Kalastårtor bjuder på: - 25 gulliga, busiga och ruskiga tårtor att baka som i recepten eller bara inspireras av. - tips, idéer och tricks som gör bakandet smidigare, och får novisen att känna sig som ett proffs. - speciella avdelningar för tårtbottnar, glasyrer, färg och form med mera. - presentationer av bra bakgrejor och dekorationer som ger tårtan det lilla extra. - stämningsfulla bilder på tårtor, produkter och barn förpackat i en ren, modern layout.