Kalla mig prinsessa (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Louise Rick (del 2)
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2007-04-01
Upplaga
1
Förlag
Prisma
Översättare
Mona Eriksson
Originaltitel
Kald mig prinsesse
Dimensioner
234 x 160 x 22 mm
Vikt
580 g
SAB
Hce
ISBN
9789151846064
Kalla mig prinsessa (inbunden)

Kalla mig prinsessa

Inbunden Svenska, 2007-04-01

Slutsåld

Vem döljer sig bakom anonymiteten på nätet? Är personen som verkar så charmig mannen i ditt liv eller i själva verket en galen psykopat? Sara Blædel är tillbaka med sin andra, spännande nutidsdeckare med kriminalinspektör Louise Rick i huvudrollen.

Våldsroteln vid Köpenhamnspolisen får in en anmälan om en grov våldtäkt på en ung kvinna. Kriminalinspektör Louise Rick får hand om fallet och det visar sig snart att det är mer komplicerat än väntat. Kvinnan har nämligen blivit våldtagen av en man som hon fått kontakt med på en chatsida på Internet ? på en dejt där allt har gått fruktansvärt fel. Mannen har uppgivit falsk identitet och dessutom har han sett till att dölja alla spår efter sig ytterst noggrant.
En genomgång av liknande våldtäktsfall visar att flera av dem följer samma mönster, och när en ung kvinna sedan blir strypt i samband med en våldtäkt sätter man in alla resurser för att hitta brottslingen som driver sitt djävulska spel i skydd av anonymiteten ute på nätet.
Louise Rick förstår att hon måste använda sig av okonventionella metoder för att hitta mannen innan han begår nya brott. Hon ska låta våldtäktsmannen söka upp henne, genom att hon skapar sin egen dating-profil på nätet där hon kallar sig Prinsessa.

Danska pressröster:
?Jag säger helt enkelt Bravo! Blaedel har serverat en närande anrättning, en helgjuten deckare, och mycket tyder på att vi har fått en ny fantastisk dansk deckarförfattare.?
Bo Tao Michaëlis, Politiken

?Man behöver inte ha profetiska gåvor för att förutspå att Kalla mig prinsessa blir en ny succe som komemr tas emot med glädje av den ständigt växande skaran läsare.?
Peter Dürffeld, Information
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sara Blaedel

Bloggat om Kalla mig prinsessa