Klara lagar världens GI-mat (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
164
Utgivningsdatum
2007-04-01
Upplaga
1
Förlag
Prisma
Medarbetare
Desser, Hans (foto)
Dimensioner
232 x 254 x 20 mm
Vikt
760 g
SAB
Qcabb
ISBN
9789151847023
Klara lagar världens GI-mat (inbunden)

Klara lagar världens GI-mat

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2007-04-01
197
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
"Den latinamerikanska maten har alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag har alltid blivit lyrisk så fort smaken av lime och koriander når mig! Framför allt den peruanska maten är spännande och ofta fräsch och kryddig. Smaker som jag gärna vill att andra ska upptäcka!" Klara Desser

Klara Desser är numera en välkänd GI-författare med flera framgångsrika böcker bakom sig. Hennes nya bok inspirerar till nya, goda GI-måltider med spännande och nyttiga recept från hela världen. Varje matregion inleds med en kort beskrivning av de olika ländernas specialiteter och en sammanfattning av vad man bör undvika för att få ett lägre GI. Dessutom härliga fotografier som illustrerar regionen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Klara lagar världens GI-mat
  2. +
  3. Näringsrik & Naturlig LCHF : 6 veckomenyer för viktminskning och bättre hälsa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Näringsrik & Naturlig LCHF : 6 veckomenyer för ... av Klara Desser (häftad).

Köp båda 2 för 316 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Klara Desser

Övrig information

"Den latinamerikanska maten har alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag har alltid blivit lyrisk så fort smaken av lime och koriander når mig! Framför allt den peruanska maten är spännande och ofta fräsch och kryddig. Smaker som jag gärna vill att andra ska upptäcka!" Klara Dessers nya bok inspirerar till nya, goda GI-måltider med spännande och nyttiga rätter från hela världen. Här finns recepten från från Latinamerika - Kuba, Brasilien och Peru, Medelhavet - Italien, Turkiet och Grekland och Asien - Japan, Thailand, Indien och Vietnam. Varje matregion inleds med en kort beskrivning av de olika ländernas specialiteter och en sammanfattning av vad man bör undvika för att få ett lägre GI. Därtill härliga fotografier som illustrerar regionen. Fler och fler upptäcker den här maten genom att allt fler svenskar besöker dessa länder. Främst den thailänska och indiska maten har ju blivit populär i Sverige och är ganska lätt att tillaga. Ofta är ingredienslistorna långa, men tiden vid spisen blir sällan omfattande.