Varför väljer jag alltid fel partner? : Om män och kvinnors relationer (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2006-09-01
Upplaga
1
Förlag
Prisma
Illustratör/Fotograf
Kristian Pohl
Dimensioner
215 x 140 x 15 mm
Vikt
340 g
SAB
Do
ISBN
9789151847344
Varför väljer jag alltid fel partner? : Om män och kvinnors relationer (inbunden)

Varför väljer jag alltid fel partner? : Om män och kvinnors relationer

Inbunden, Svenska, 2006-09-01

Slutsåld

Många män och kvinnor kan vittna om att de ständigt väljer fel partner. Gång på gång hamnar de i en relation där de fastnat i samma mönster. Går det att hitta sitt livs kärlek och hur gör jag för att lyckas? Eva Rusz är legitimerad psykolog och psykoterapeut och har många års erfarenhet av att arbeta med parrelationer.

Alla människor, män som kvinnor, längtar efter en bra och varaktig relation. Men för väldigt många är det svårt att få en relation att fungera och hålla. Vi skiljer oss och gifter om oss och väljer en ny partner i förhoppning om att det ska fungera bättre. Men ingen egentlig förändring sker.
Förklaringen till detta är våra tidiga bindningsmönster från barndomen som har format oss. De styr hur vi ser på oss själva och andra samt vårt val av partner som vuxen.
Dessa tidiga bindningsmönster styr oss mycket mer än vad vi tror, men genom bättre självkännedom i kombination med ökade kunskaper om hur våra tidiga barndomsupplevelser av kontakt sett ut, kan vi lära oss att hantera våra känslor på ett bättre sätt.
I denna bok kommer du att lära dig vad du kan göra för att en gång för alla få den relation du längtat efter.
Övningar och exempel ur autentiska fall hjälper dig att få en bättre kärleksrelation.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

Många män och kvinnor kan vittna om att de ständigt väljer fel partner. Gång på gång hamnar de i en relation där de fastnat i samma mönster. Går det att hitta sitt livs kärlek och hur gör jag för att lyckas? Eva Rusz är legitimerad psykolog och psykoterapeut och har många års erfarenhet av att arbeta med parrelationer. Alla människor, män som kvinnor, längtar efter en bra och varaktig relation. Men för väldigt många är det svårt att få en relation att fungera och hålla. Vi skiljer oss och gifter om oss och väljer en ny partner i förhoppning om att det ska fungera bättre. Men ingen egentlig förändring sker. Förklaringen till detta är våra tidiga bindningsmönster från barndomen som har format oss. De styr hur vi ser på oss själva och andra samt vårt val av partner som vuxen. Dessa tidiga bindningsmönster styr oss mycket mer än vad vi tror, men genom bättre självkännedom i kombination med ökade kunskaper om hur våra tidiga barndomsupplevelser av kontakt sett ut, kan vi lära oss att hantera våra känslor på ett bättre sätt.
I denna bok kommer du att lära dig vad du kan göra för att en gång för alla få den relation du längtat efter.
Övningar och exempel ur autentiska fall hjälper dig att få en bättre kärleksrelation.