Ät dig ner i vikt! : praktisk viktminskning för feta män och runda kvinnor (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
296
Utgivningsdatum
2006-06-01
Upplaga
2
Förlag
Prisma
Medarbetare
Lanner, Maria (form) / Arrhed, Bo (form)
Dimensioner
235 x 160 x 25 mm
Vikt
540 g
SAB
Vmbb
ISBN
9789151847375
Ät dig ner i vikt! : praktisk viktminskning för feta män och runda kvinnor (kartonnage)

Ät dig ner i vikt! : praktisk viktminskning för feta män och runda kvinnor

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2006-06-01

Slutsåld

Bantningsböcker finns det gott om. Det som gör denna bok unik är att den är en praktiskt fungerande handbok för gravt överviktiga. Den är nämligen skriven av en författare som gått ner mer än 60 kilo och behållit sina nya vikt. Ät dig ner i vikt har uppmärksammats stort och utkommer nu i kartonnage. Lita inte på en bantningsrådgivare som aldrig varit fet, säger författaren. Smala rådgivare ger råd som passar smala människor, oavsett hur patienterna ser ut. De vet inte att fettisen fungerar på ett helt annat sätt. Men jag vet hur den redigt tjocke fungerar, och jag vet det av egen praktisk erfarenhet. Det vanliga budskapet i viktminskningsböcker är att du måste äta mindre och röra dig mer. Denna bok säger tvärtom. Den säger att du ska äta mer och att du inte behöver röra dig ett dugg, åtminstone inte för att gå ner i vikt. Motion är nyttigt, säger författaren, men du går inte ner i vikt av det. Hur kan man äta mer och ändå gå ner i vikt? frågar du kanske. Jo, det kan man göra genom att äta så att man bränner fett. Huvudbudskapet i denna revolutionerande viktminskningsbok är att det handlar om förbränning, inte om hur mycket vi äter. Förbränner man det man äter så spelar det ingen roll hur stora portionerna är. Den här bokens kostrekommendationer är lika ovanliga. Sten Sture Skaldeman har bränt sextio kilo fett genom att äta en kost baserad på kött och fett. Han använder smör och vispgrädde i maten och han dricker gärna vin. Allting som liknar smalmat betraktar han som ett gift, och jakten på fett och kalorier beskriver han som en religiös villfarelse. Med mängder av exempel visar författaren hur dagens kostrådgivare struntar i verkligheten och fortsätter att ge råd som strider mot människans natur. Som ett resultat blir västvärldens människor allt fetare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ät dig ner i vikt! : praktisk viktminskning för feta män och runda kvinnor. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Efter 30 års kämpande med en viss övervikt, så har nu...
  Fijerssis, 30 juli 2013

  Efter 30 års kämpande med en viss övervikt, så har nu denna bok hjälpt mig att sänka vikten med 12kg på kort tid.
  Det mest fantastiska är:
  -Jag har på känn att jag kommer aldrig mera att bära på några onödiga kilon runt midjan.
  Boken ger en klar bild av vad som är det grundläggande problemet med vår tids galopperande övervikt. Man kan ju undra varför har ingen tagit upp det här tidigare?

  Så jag kan varmt rekommendera LÄS BOKEN om ni vill bli av med övervikten och börja att må bättre.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sten Sture Skaldeman

Övrig information

Se även boken "Frågor och svar om Skaldemans diet" (isbn 9789197334792) av samma författare.